Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

Νοσταλγήσαμε το Kαρναβάλι μας …

Τουλάχιστον μια δεκαετία πίσω μας γύρισαν τα μέλη του Πολιτιστικού και Παραδοσιακού Συλλόγου Ορχομενού - θυμίζοντάς μας εικόνες από τα «νιάτα» μας - στην πρώτη μαζική τους εκδήλωση που πραγματοποίησαν το περασμένο Σαββατόβραδο στο κέντρο της πόλης μας - με προσκεκλημένους τους Γιαννούλη - Βαζαίο- και με σκοπό να συγκεντρώσουν τα πρώτα χρήματα για αναβιώσουν και πάλι το Καρναβάλι του Ορχομενού.
Είναι αλήθεια ότι ο κόσμος θα μπορούσε να ανταποκριθεί πιο ζεστά, εντούτοις όσοι βρεθήκαμε στην αυλή του 1ου Δημοτικού Σχολείου είναι βέβαιο ότι νοσταλγήσαμε και πάλι εκείνες της στιγμές που το κέντρο του Δήμου μας δονούσε από τον αποκριάτικο παλμό ανήμερα της Καθαρής Δευτέρας, όταν στο video wall προβλήθηκαν αποσπάσματα από το Καρναβάλι του 1993 έως και το 2001.
Το «Orchomenos Press» θα επανέλθει με πιο αναλυτικό ρεπορτάζ για τη βραδιά.

Προς το παρόν, σας μεταφέρουμε κάποιες εικόνες που καταγράψαμε σε σύντομα video με την άδεια των διοργανωτών και με την βεβαιότητα πως και θα φέρεται εύκολα στη μνήμη σας εικόνες και προσωπικές στιγμές από μια παράδοση που σταμάτησε, μεν, αλλά σήμερα είναι έτοιμη να ξαναγεννηθεί στον Δήμο Ορχομενού!!!





Δείτε, επίσης, ποιό μύνημα έστειλε ο Πρόεδρος του Πολιστικού και Παραδοσιακού Συλλόγου Ορχομενού κ. Ανδρέας Παπασιδέρης στον εναρκτήριο χαιρετισμό του...


Θυμίζουμε πως το ΔΣ του νεοσύστατου Συλλόγου αποτελούν οι κκ.

Πρόεδρος : Ανδρέας Παπασιδέρης, Αντιπρόεδρος : Ιωάννης Κιαλιός, Γενική Γραμματέας : Ιωάννα Παναγιωτίδη, Ταμίας : Ευθύμιος Χριστοδούλου, Έφορος : Κωνσταντίνος Πατσαλής και Τακτικά μέλη : Παναγιώτης Τσεκούρας και Παπαδόπουλος Δημήτριος

Δεν υπάρχουν σχόλια: