Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

Δεν γινόμαστε άνθρωποι…



Με θλίψη πληροφορηθήκαμε πως άγνωστοι παραβίασαν πρόσφατα τον φράχτη του Κέντρου Προστασίας Άγριας Φύσης της Πρωτοβουλίας Πολιτών Ορχομενού – που με προσωπική εργασία και χρήματα από την τσέπη του πολλές φορές φτιάχτηκε από τον Οικολογικό Σύλλογο Ορχομενού – προκειμένου να κλέψουν τα μικρά ορτύκια που εκτρέφουν τα μέλη του.
Θλίψη πραγματική για μια πράξη που δηλώνει πως ακόμη χρειάζεται πολύ δουλειά στην τοπική μας κοινωνία προκειμένου εκείνοι που μας κάνουν να ντρεπόμαστε, να βρεθούν οριστικά στο περιθώριο!
Δεν έχει σημασία ούτε πόσα τελικά ορτύκια χάθηκαν. Σημασία έχει η κίνηση και η επιθυμία κάποιων αμόρφωτων και αδίστακτων συμπολιτών μας να καταστρέφουν ο,τι δημιουργεί μια υγιείς συλλογική δράση! Ντροπή τους!

ΥΓ. Για την ιστορία οφείλουμε να εκφράσουμε δημόσια τα συγχαρητήρια μας προσωπικά στον κ. Άγγελο Αλιφέρη από την περιοχή της Σκριπούς, ο οποίος με προσωπικά του έξοδα φρόντισε να εκκολάψει στο κτήμα του περί τα 50 νεογνά ορτύκια, προκειμένου να εμπλουτίσει το Κέντρο Προστασίας Άγριας Φύσης και κατά συνέπεια την πανίδα της περιοχής μας, με την απελευθέρωση τους σε λίγους μήνες. Το παράδειγμα του κ. Αλιφέρη ας υπερισχύσει του «παραδείγματος» εκείνων που ξέρουν μόνο να καταστρέφουν…

Δεν υπάρχουν σχόλια: