Σάββατο 22 Αυγούστου 2009

ΔΙΟΝΥΣΙΑ 2009















Το παμε και το κάναμε! Πήγαμε στα κλαρίνα και δημοσιεύουμε φωτογραφικό υλικό από την χθεσινή βραδιά στο Δημοτικό Διαμέρισμα Διονύσου όπου ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Διονύσου - με προσκεκλημένους τον Γιώργο Τζαμάρα, την Γωγώ Τσαμπά και τον Σπύρο Τυχάλα και στο κλαρίνο τον Γιώργο Καραϊσκο – φρόντισε για ένα από τα πιο ζωηρά παραδοσιακά γλέντια του φετινού καλοκαιριού.
Την βραδιά άνοιξε το παιδικό χορευτικό του Δ.Δ. Διονύσου και στην συνέχεια χόρεψε το εφηβικό τμήμα του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Νομού Βοιωτίας.
Για την βραδιά είχαν φροντίσει – μεταξύ άλλων – τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου κκ. Οδυσσέας Σφυρής (Πρόεδρος), Γιώργος Αγραφιώτης (Αντιπρόεδρος), Αλέξανδρος Αγραφιώτης (Γενικός Γραμματέας) και Λευτέρης Σφυρής (Ταμίας) αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ κκ. Δημήτρης Φάσσας, Γιώργος Παλαιογιάννης, Τριαντάφυλλος Καραβαγγέλης, Επαμεινώνδας Βελέντζας, Νίκος Σφυρής, Ευάγγελος Παλαιογιάννης, Ιωάννης Δράκος και Μάριος Βελέντζας.
Αξίζει να σημειωθεί πως για την διοργάνωση της βραδιάς βοήθησαν επίσης οι: Ιωάννης Μάμαλης, Ελένη Καραβαγγέλη, Ασημίνα Δράκου, Εύη Ντούρα, Ελένη Φάσσα, Αλεξάνδρα Σφυρή, Ιωάννης Κόκκαλης, Ελένη Φάσσα, Μαρία Σφυρή, Μαρία Βελέντζα, Γεωργία Καραβαγγέλη, Εφραιμία Φάσσα, Μαρία Βελαώρα, Νίκος Καλλιώρας, Σοφία Φάσσα, Ασπασία Σφυρή, Αργύρης Παλαιογιάννης, Γιώργος Σφυρής, Στέργιος Βελέντζας, Ευάγγελος Τζίμας, Αλεξάνδρα Σφυρή, Ιωάννα Σγυρή και Γιώργος Δεδούσης.

Εννοείτε πως παρόντες ήταν και πολλοί επίσημοι προσκεκλημένοι, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των πολιτικών κομμάτων…

Δείτε και ακούστε τι έγινε, λοιπόν, χθες βράδυ στο Τσαμάλι…


Παιδικό Τμήμα του Δ.Δ. Διονύσου

Εφηβικό Τμήμα Συλλόγου Σαρακατσαναίων Νομού Βοιωτίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: