Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

Η Λιβαδειά πενθεί…


«Η Λιβαδειά πενθεί τον αναπάντεχο χαμό του πρώην δημάρχου Χρήστου Παλαιολόγου» αναφέρει το http://viwtika.blogspot.com ανακοινώνοντας τον αιφνίδιο θάνατο του αείμνηστου Χρήστου Παλαιολόγου, ο οποίος έφυγε από την ζωή το απόγευμα της Κυριακής, 30 Αυγούστου ` 09 ύστερα από ανακοπή καρδιάς στη θάλασσα στον Άγιο Ισίδωρο Αντίκυρας .

Ο Χρήστος Παλαιολόγος υπήρξε ο σημαντικότερος δήμαρχος τα τελευταία χρόνια στη πόλη, την υπηρέτησε 3 τετραετίες δίνοντας τη ψυχή του και δουλεύοντας με πάθος. Κατάφερε να την αναμορφώσει και να την αλλάξει να την εκσυγχρονίσει αξιοποιώντας καινοτόμα προγράμματα. Αυτή την τετραετία ήταν επικεφαλής της μειοψηφίας στο δημοτικό συμβούλιο Λιβαδειάς. Επίσης απο το 1982 διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος και το 1986 αντιδήμαρχος. Ήταν μέλος της ελληνικής αντιπροσωπείας Επιτροπής Περιφερειών της Ε.Ε. από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα Διετέλεσε γενικός γραμματέας ΚΕΔΚΕ στο διάστημα 2002-2006.Υπήρξε μέλος της ΚΠΕ του ΣΥΝ. Διετέλεσε και υπεύθυνος του Τμήματος Αυτοδιοίκησης.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο τύπου του ΣΥΝ, εκφράζεται η οδύνη για την απώλεια του συντρόφου και φίλου Χρήστου Παλαιολόγου. Ο Πρόεδρος του ΣΥΝ Αλ. Τσίπρας ανέφερε σε ανακοίνωση του τα εξής: «Εκφράζω τη βαθιά θλίψη μου για τον ξαφνικό χαμό του Χρήστου Παλαιολόγου.Πρωτοπόρο στέλεχος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, επί 12ετία δήμαρχος Λειβαδιάς, σύντροφος με όλη την σημασία της λέξης, παρέδωσε μαθήματα ήθους και συντροφικότητας στους νεότερους και έφερε στο προσκήνιο τους ενεργούς πολίτες στις τοπικές κοινωνίες.Στην οικογένειά του, στους συντρόφους και τις συντρόφισσες του εκφράζω τα συλλυπητήρια μου».
Η κηδεία του θα γίνει στη Μητρόπολη Λειβαδιάς τη Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2009, στις 5 το απόγευμα.
Πηγή: http://viwtika.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: