Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

Απανωτές συναντήσεις για τα θέματα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας


O Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Παντελής Σκλιάς τη Δευτέρα 31 Αυγούστου θα συμμετάσχει, εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, στις εργασίες της 1ης Συνεδρίασης της Κεντρικής Συντονιστικής Επιτροπής του Ειδικού Πλαισίου Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης Πληγεισών Περιοχών από Πυρκαγιές.
Η συνεδρίαση θα γίνει στο Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών στις 11.00 π.μ. και θα εξετάσει, υπό την προεδρία του Υφυπουργού Οικονομίας & Οικονομικών κ. Θανάση Μπούρα, την πρόοδο υλοποίησης του Ειδικού Πλαισίου Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης Πληγεισών Περιοχών από τις πυρκαγιές του 2007, καθώς και το σχεδιασμό και υλοποίηση των επόμενων βημάτων για τη γρήγορη και επιτυχή υλοποίησή του.
Την Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου 2009 ο κ. Σκλιάς θα συναντηθεί στο Καρπενήσι με το Νομάρχη Ευρυτανίας κ. Κοντογιώργο. Κατά την παρουσία του εκεί, ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας θα ανακοινώσει στις 13.00 την έγκριση της διάθεσης πιστώσεων από το Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών για τη Δημοπράτηση των έργων της Ευρυτανίας που εντάχθηκαν για χρηματοδότηση από το Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα της Στερεάς Ελλάδας.
Την Τετάρτη 2α Σεπτεμβρίου ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας θα συναντηθεί στις 11.00 π.μ. με το Δήμαρχο Λαμιέων κ. Κοτρωνιά στο Δημαρχείο της πόλης. Αντικείμενο της συνάντησης η δημοπράτηση του έργου της Παράκαμψης Λαμίας και συγκεκριμένα του τμήματος από ΤΕΛ έως Καλύβια, προϋπολογισμού 3,4 εκατ. Ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: