Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

«Μέτρα ΠΑΣΟΚ για όσους το «παίζουν» υποψήφιοι με φόντο πρόωρες» το πρωτοσέλιδο στο ΔΙΑΒΗΜΑ που κυκλοφορεί!


Όσο πληθαίνουν τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών τόσο οι διεργασίες στα κόμματα λαμβάνουν εντονότερο χαρακτήρα προς το παρόν ανεπίσημα.
Σενάρια που έχουν ως βάση το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει τον κυβερνών κόμμα και τα προβλήματα που αδυνατεί αν αντιμετωπίσει η Ν.Δ. και πιθανόν οδηγήσουν τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή να «στήσει» κάλπες ακόμα και μέσα στον Οκτώβριο με προτεραιότητα στις Κυριακές 4 και 11 Οκτωβρίου εκτός φυσικά από την Κυριακή 18 για ευνόητους συνειρμικούς λόγους.
Η διαμορφωθείσα κατάσταση απασχολεί περισσότερο το ΠΑΣΟΚ αφού αναμένοντας τη νίκη στις εθνικές εκλογές τα στελέχη που επιθυμούν να λάβουν μια θέση στα ψηφοδέλτιο του κόμματος.
Ωστόσο από την Επιτροπή Καταστατικού και Πιστοποίησης (Ε.Κ.Α.Π.) του ΠΑΣΟΚ , ανακοινώθηκε πρόσφατα ότι «σύμφωνα με το άρθρο 49 του Καταστατικού οι διαδικασίες για την ανάδειξη υποψηφίων τόσο για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του 2010 όσο και οι διαδικασίες ανάδειξης υποψηφίων βουλευτών για τις Εθνικές Εκλογές , θα διεξαχθούν έπειτα από έκδοση σχετικής εγκυκλίου από τον Γραμματέα του Κινήματος και θα εξεταστούν από τις αρμόδιες Επιτροπές Αξιολόγησης Υποψηφίων».

Περισσότερα στο ΔΙΑΒΗΜΑ (www.diavima.gr) που κυκλοφορεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια: