Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Ρεύμα υπέρ Ντόρας στη Βοιωτία σύμφωνα με τον ΣΕΙΡΙΟ FM


Ρεύμα υπέρ της Ντόρας Μπακογιάννη διαμορφώνεται από αρκετά στελέχη της ΝΔ στη Βοιωτία. Μετά τον πολιτευτή Γιάννη Καράμπελα (διαβάστε Ανοικτά… υπέρ της υποψηφιότητας Μπακογιάννη ο Γιάννης Καράμπελας), που με ανοιχτή του δήλωση τάχθηκε υπέρ της πρώην υπουργού Εξωτερικών για την αρχηγία της ΝΔ, ανάλογη δήλωση φέρεται να έχει κάνει σε τηλεοπτικό σταθμό και ο πρόεδρος της τοπικής ΟΝΝΕΔ Γιάννης Ταγκαλέγκας (φωτογραφία). Στο πλευρό της κ. Μπακογιάννη τάχθηκε και η δημοτική σύμβουλος Λιβαδειάς Νίκη Δημακοπούλου (φωτογραφία) που μίλησε επίσης για «τέλος εποχής» του κ. Καραμανλή.
Ενώ ο Λουκάς Ανέστης απέφυγε να απαντήσει ευθέως, φωτογράφησε όμως και αυτός την πρώην υπουργό, ενώ παράλληλα τάχθηκε υπέρ της εκλογής του νέου αρχηγού από τη βάση του κόμματος.
Την ίδια ώρα ο μοναδικός βουλευτής της ΝΔ στη Βοιωτία Μ. Γιαννάκης παρακολουθεί με τη λογική των ίσων αποστάσεων τις εξελίξεις. Ανάλογη τακτική ακολουθεί και πρώην ο βουλευτής Α. Κουτσούμπας. Στην πλευρά Αβραμόπουλου, χωρίς να το δηλώνουν επίσημα, φαίνεται ότι βρίσκονται πρώην στελέχη του ΚΕΠ, με τα οποία πάντα είχε διαύλους επικοινωνίας όπως ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς Κ. Παπασπύρου. Πηγή: http://www.siriosfm.gr/.

Δεν υπάρχουν σχόλια: