Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΑΕ διακρίθηκε με την Πιστοποίηση EFQM


Κατά τη 8η Τελετή Απονομής των Ευρωπαϊκών Πιστοποιήσεων EFQM, που έγινε εχθές Πέμπτη 22 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο HILTON στην Αθήνα η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ διακρίθηκε με την Πιστοποίηση «Αναγνώριση για την Επιχειρηματική Αριστεία», 2ο επίπεδο (Recognised for Excellence in Europe) 3 Αστέρων του προγράμματος Επιχειρηματικής Αριστείας EFQM (European Foundation for Quality Management).

Η απονομή έγινε από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της ΕΕΔΕ κ. Κ. Λαμπρινόπουλο και τον Πρόεδρο του ΕΒΕΑ κ. Κ. Μίχαλο, παρουσία και της Υπουργού Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κα Λούκα Κατσέλη.
Παράλληλα στην ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ απονεμήθηκε και η Πιστοποίηση «Επίτευξη των αρχών της Επιχειρηματικής Αριστείας» του Εθνικού Προγράμματος Πιστοποίησης ΕΕΔΕ «Αίεν Αριστεύειν», 2ο επίπεδο, χάλκινη διάκριση.
Η εταιρία συμμετείχε στο πρόγραμμα “Αναγνώριση για την Επιχειρηματική Αριστεία” του EFQM αναγνωρίζοντας ότι η Επιχειρηματική Αριστεία απαιτεί συστηματική προσέγγιση της ποιότητας σε όλες τις εταιρικές δραστηριότητες και προκειμένου να αφομοιώσει και να υιοθετήσει τη μεθοδολογία του μοντέλου με σκοπό την επιδίωξη της συνεχούς βελτίωσης σε όλες τις δραστηριότητές της και τη βιώσιμη ανάπτυξή της.
Επίσης η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ το 2007 συμμετείχε στο πρόγραμμα του EFQM «Δέσμευση στη Επιχειρηματική Αριστεία» όπου της απονεμήθηκε το Βραβείο “Committed to Excellence”, 1ο επίπεδο.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Θήβα, 23 Οκτωβρίου 2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: