Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Ο εκατομμυριοστός επισκέπτης του Νέου Μουσείου της Ακρόπολης ο υπουργός Πολιτισμού


Το εκατομμυριοστό εισιτήριο του Νέου Μουσείου της Ακρόπολης έλαβε ο υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος, ο οποίος επισκέφθηκε πρόσφατα τους χώρους του μουσείου. Κατά την επίσκεψή του ανακοίνωσε ότι τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου θα συνεχίσουν το έργο τους αφιλοκερδώς.
«Είναι ιδιαίτερη χαρά να βρίσκομαι σήμερα στο Νέο Μουσείο Ακρόπολης και να παραλαμβάνω το εκατομμυριοστό εισιτήριο. Από τον Ιούνιο που άνοιξε τις πόρτες του το μουσείο, η ανταπόκριση του κόσμου έχει υπάρξει συγκλονιστική και αυτό δείχνει πόσο μπορούμε πραγματικά να αξιοποιήσουμε τις συνέργιες που υπάρχουν μεταξύ πολιτισμού και τουρισμού» είπε ο κ. Γερουλάνος.
Πρόσθεσε η ημέρα είναι συμβολική, καθώς υιοθετεί την πρόταση μελών του διοικητικού συμβουλίου να συνεχίσουν το έργο τους αφιλοκερδώς, χωρίς δηλαδή την προβλεπόμενη αμοιβή. «Τους συγχαίρω για το έργο που έχουν κάνει μέχρι τώρα και πιστεύω ότι θα συνεχίσουν απρόσκοπτα και με την ίδια δύναμη από δω και στο εξής» σημείωσε ο υπουργός Πολιτισμού. Πηγή: http://www.in.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: