Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

«Το ΠΑΣΟΚ δεν θα κάνει το παπαγαλάκι της κυβέρνησης», λέει ο νέος γραμματέας Σ.Ξυνίδης


Λογικό χαρακτηρίζει το φαινόμενο της διαρροής ψήφων, ως ένδειξη διαφωνίας για το κατά πόσο είναι η καλύτερη επιλογή, ο νέος γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Σωκράτης Ξυνίδης. Ξεκαθαρίζει πάντως ότι «το κόμμα δεν θα κάνει το παπαγαλάκι της κυβέρνησης» και υπόσχεται σκληρή δουλειά.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Τα Νέα, ο νέος γραμματέας του ΠΑΣΟΚ θεωρεί πως μια τριπλή αποστολή πρέπει στη συγκεκριμένη συγκυρία να υπηρετήσει το κόμμα: «Η πρώτη είναι να είναι ουσιαστικός θεματοφύλακας των αρχών και αξιών του ΠΑΣΟΚ με βάση τις οποίες πορευτήκαμε αυτά τα χρόνια. »Η δεύτερη είναι να συγκροτήσει πολιτική άποψη για όλα τα καίρια ζητήματα που αφορούν τη χώρα όπως αυτά καθημερινά εξελίσσονται ούτως ώστε να υποβοηθήσει την κυβέρνηση στο δύσκολο έργο που έχει να εκτελέσει. »Και η τρίτη είναι να καταφέρει να κάνει πιο προσιτή τη θέση τής κυβέρνησης σε όλα τα σπουδαία ζητήματα προς τον λαό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα πρέπει να καταντήσει παπαγαλάκι της κυβέρνησης».
Σε σχέση με το αποτέλεσμα της κάλπης και το μήνυμα που έστειλαν κάποια μέλη του εθνικού συμβουλίου με την ψήφο τους, ο νέος γραμματέας του ΠΑΣΟΚ σχολίασε: «Είναι λογικό ότι μέσα από μία εκλογική διαδικασία θα υπάρχουν άνθρωποι που έχουν αμφιβολίες για το εάν είσαι ή δεν είσαι η καλύτερη επιλογή. Ο μόνος τρόπος για να τους πείσεις ότι ήσουν η καλύτερη επιλογή είναι η σκληρή εργασία με βάση τις κοινές μας αρχές και η αποτελεσματικότητα της εργασίας αυτής». Περισσότερα στο in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: