Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

Ανοικτά… υπέρ της υποψηφιότητας Μπακογιάννη ο Γιάννης Καράμπελας



«Εγγυητής και οδηγός» τονίζει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο παρ` ολίγον … κατακτητής και πάλι της έδρας της ΝΔ στο Νομό μας στις πρόσφατες εθνικές εκλογές κ. Γιάννης Καράμπελας τολμά μια ακόμη γροθιά στο μαχαίρι! Όπως επίσης δεν είναι η πρώτη φορά που ο διεκδικητικός πολιτευτής του Νομού μας από τη συντηρητική παράταξη αποκαλύπτει την προσωπική σχέση με την οικογένεια Μητσοτάκη. Την ώρα, όμως, που κορυφώνονται οι διεργασίες αλλά και τα παρασκήνια σχετικά με την εκλογή νέου προέδρου την αξιωματική αντιπολίτευση, εκείνος εμφανίζεται πιο ξεκάθαρος από ποτέ και με μια ανακοίνωσή του βγαίνει… ανοικτά και στηρίζει την Ντόρα Μπακογιάννη, χαρακτηρίζοντας την υποψηφιότητά της, μεταξύ άλλων, ως «Εγγυητής και οδηγός»!

Επενδύει στο μέλλον… θα μπορούσε κάποιος να σκεφτεί διαβάζοντας την σύντομη αλλά πολύ συγκεκριμένη θέση που παίρνει προ του συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας για την εκλογή νέου Προέδρου. Ο Ά επιλαχών Βουλευτής Βοιωτίας και Νομαρχιακός Σύμβουλος διαχωρίζει τη θέση του τάσσεται ξεκάθαρα υπέρ της Ντόρας Μπακογιάννη.
Διαβάστε τι αναφέρει στην γραπτή του ανακοίνωση: «Η μεγάλη παράταξή μας, μετά από το κακό αποτέλεσμα των Εθνικών Εκλογών βρίσκεται στην πιο δύσκολη πολιτική καμπή. Χρειάζεται άμεσο ιδεολογικό και πολιτικό επαναπροσδιορισμό καθώς και ριζική οργανωτική αναδιάρθρωση. Πιστός στους κανόνες του δημόσιου διαλόγου που ένας πολιτικός πρέπει να πρεσβεύει και να διαφυλάττει , θα ήθελα να ενημερώσω τους Βοιωτούς ότι πεποίθησή μου είναι ότι αυτή τη στιγμή εγγυητής και οδηγός αυτής της προσπάθειας είναι η κα. Ντόρα Μπακογιάννη γι αυτό υπέγραψα την δήλωση στήριξης της υποψηφιότητάς της για τη αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας»

Φιλικά
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ
Ά επιλαχών Βουλευτής Βοιωτίας
Νομαρχιακός Σύμβουλος
Στον αντίποδα.. μακριά από την ονοματολογία και τη νέα διαδικασία εκλογής νέου προέδρου στη ΝΔ στάθηκαν σε δηλώσεις τους ο Βουλευτής Μιχάλης Γιαννάκης και ο πρώην Bουλευτής Ανδρέας Κουτσουμπας. Την ίδια στιγμή φαίνεται ότι υπάρχει έντονη κινητικότητα στελεχών της Βάσης και στη Βοιωτία υπέρ κάποιων ενδιαφερομένων για την ηγεσία του κόμματος. Πηγή: www.star-online.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: