Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

Συνάντηση Τσόνογλου – Τσιφή για θέματα του Δήμου Λεβαδέων




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με τον Δήμαρχο Λεβαδέων κ. Δημήτρη Τσιφή συναντήθηκε η Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας Βασιλική Τσόνογλου Βυλλιώτη. Στην συνάντηση τους η κ. Τσόνογλου ενημερώθηκε αναλυτικά για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος και η Δημοτική Αρχή και που στο σύνολο τους επηρεάζουν αρνητικά την ανάπτυξη του Δήμου αλλά και την καθημερινότητα του πολίτη.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων ενημέρωσε για τον Ξενία και την ανάγκη επαναλειτουργίας του, για τα προβλήματα λειτουργίας του κολυμβητηρίου αλλά και για την ανάγκη κατασκευής νέων αθλητικών υποδομών που θα δώσουν διέξοδο στους νέους και τα παιδιά με την ενασχόληση τους με τον αθλητισμό και την βελτίωση των ήδη υπαρχόντων. Παράλληλα συζητήθηκε και η ανάγκη επίλυσης των πάσης φύσεως διαφορών των δημοτικών επιχειρήσεων, των αξιώσεων των υπαλλήλων καθώς και άλλα σημαντικά ζητήματα. Σε δηλώσεις της η κ. Τσόνογλου είπε: «Όσα ζητήματα δεν άγγιξε η προηγούμενη Κυβέρνηση, έχουμε χρέος εμείς το ΠΑΣΟΚ να τα επιλύσουμε. Είχα την ευκαιρία να ενημερωθώ από τον Δήμαρχο κ. Τσιφή για τα προβλήματα του Δήμου που μπαίνουν στην πρώτη γραμμή και για τα οποία θα δουλέψουμε σκληρά και θα αγωνιστούμε να επιλύσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Στον αγώνα αυτόν απαιτείται μεγάλη προσπάθεια, υπομονή αλλά και στενή συνεργασία με τους Δημάρχους και γενικότερα τους αυτοδιοικητικούς».

ΥΓ. Αγαπητοί αναγνώστες θα θεωρηθεί "μεροληπτικό" και "κακοπροαίρετο" από μέρους μας εάν τονίσουμε πως μ` αυτό τον τρόπο γίνονται οι συναντήσεις με τους "τοπικούς παράγοντες" και όχι σε πλατείες και σε… πεζοδρόμια;

Δεν υπάρχουν σχόλια: