Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

Συμπαράσταση στις κινητοποιήσεις για το σύστημα χρέωσης των Διοδίων από την Άρια Αγάτσα


Προσκεκλημένη των Αραχωβιτών
στην εκδήλωσης της «ΑΧΟΣ»
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τη συμπαράστασή της σε όσους αντιδρούν στο νέο σύστημα χρέωσης τών διοδίων εξέφρασε η Βουλευτής Βοιωτίας τού ΠΑΣΟΚ κ. Αριάδνη Αγάτσα. Η κυρία Αγάτσα δια μέσου της Επιτροπής Κινητοποίησης στα διόδια της Τραγάνας και τού Προέδρου της κ. Αλεξίου, εξέφρασε την πλήρη αντίθεσή της στο καθεστώς που επέβαλε η Ν.Δ λίγο πριν τις εκλογές και πλήττει τόσο οικονομικά τους πολίτες ,όσο και δημιουργεί σωρεία άλλων προβλημάτων όπως επιβάρυνση των παραδρομών , περιβαλλοντικά προβλήματα, θόρυβο, κίνδυνο ατυχημάτων κ.ο.κ . Ανάλογη κινητοποίηση έγινε και στα διόδια των Αφιδνών.

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έχει κατ επανάληψιν διαμαρτυρηθεί έντονα για το θέμα , ενώ για το σχετικό ζήτημα είχε συνάντηση με τον αρμόδιο Υφυπουργό κ. Μαγκριώτη.
Παράλληλα, στο πλαίσιο των πρόσφατων δραστηριοήτων της στο Νομό μας, η κα Αγάτσα επισκέφθηκε την Αράχωβα ως κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης επ` ευκαιρία της έκδοσης της νέας τοπικής εφημερίδας «ΑΧΟΣ». Στην ομιλία της η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ -δημοσιογράφος στο επάγγελμα- τόνισε μεταξύ άλλων: «Γνωρίζω πόσο δύσκολο είναι να στηθεί μια εφημερίδα. Η ουσία της δημοσίευσης είναι η γνωστοποίηση της πληροφορίας καθώς και η ανάδειξη γεγονότων που βοηθούν την εξέλιξη της κοινωνίας. Ο Τύπος σε μία δύσκολη εποχή, παρα τις υπερβολές που κατά καιρούς συμβαίνουν, μπορεί να συμβάλλει ουσιαστικά στην ενημέρωση και στην βελτίωση όλων των πτυχών της κοινωνίας. Εύχομαι καλή δύναμη στους συντελεστές τής εφημερίδας οι οποίοι θα ασχοληθούν κατά κύριο λόγο με μια περιοχή την Αραχώβα ,που έχει δείξει το δρόμο της Τουριστικής Ανάπτυξης στη Βοιωτία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: