Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

Συνάντηση Αγάτσα- Χρυσοχοϊδη για τα θέματα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Βοιωτίας





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

H βουλευτής Βοιωτίας Αριάδνη Αγάτσα συναντήθηκε με τον κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, για τα προβλήματα που απασχολούν την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Βοιωτίας.
Στη συνάντηση τού παρέδωσε το σχετικό υπόμνημα της Ένωσης με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των αστυνομικών υπαλλήλων του Νομού, όπως στελέχωση αστυνομικών τμημάτων, δημιουργία τμήματος Μεταγωγών, κτιριακές εγκαταστάσεις, υλικοτεχνική υποδομή, αλλά και θεσμικά αιτήματα διοικητικής φύσης (αποσπάσεις, μεταθέσεις, αποζημιώσεις κ.α.π.).
Επίσης, η κυρία Αγάτσα συναντήθηκε και είχε συζητήσεις με τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την προώθηση των σχετικών ζητημάτων, αλλά και τα προβλήματα ασφάλειας και εγκληματικότητας του Νομού μας.
Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου δεσμεύτηκε να δρομολογήσει σύσκεψη με όλους τους φορείς των συνδικαλιστικών οργάνων αστυνομικών υπαλλήλων και σε σύντομο διάστημα, μετά τις διαβουλεύσεις με τα συνδικαλιστικά στελέχη, θα ληφθούν οι πολιτικές αποφάσεις επίλυσης των προβλημάτων.

Πολιτικό Γραφείο
Αριάδνης Αγάτσα
Βουλευτής Ν. Βοιωτίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: