Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

Τι ζητούν με επιστολή τους το ΤΟ.ΣΥ.Ν Δήμου Ορχομενού


Το ζήτησαν προφορικά, τώρα το ζητούν και γραπτά!
Τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Νέων (ΤΟ.ΣΥΝ) Δήμου Ορχομενού θέλουν, όπως και να έχει, μια απάντηση από την Δημοτική Αρχή. Δείτε τι αναφέρουν στην επιστολή τους προς τον Δήμαρχο της πόλης μας κ. Λουκά Υπερήφανο, την οποία θέτουν – επίσης- σε γνώση του σώματος του ΔΣ:
«Αξιότιμε κε Δήμαρχε,
Για άλλη μια φορά απευθυνόμαστε σε σας για την πολύτιμη βοήθειά σας στην απόκτηση ειδικά διαμορφωμένου χώρου προσφερόμενου από τον δήμο μας, του οποίου σας εγγυόμαστε ότι θα φέρουμε την πλήρη ευθύνη.
Αιτούμαστε την ,απόλυτα νόμιμη και καταξιωμένη από το θεσμικό πλαίσιο που ορίζει τα ΤΟ.ΣΥΝ, απόκτηση του χώρου αυτού για την ομαλή λειτουργία του Συμβουλίου μας καθώς και για την ενημέρωση των μελών μας σε όλο το δήμο που μας στηρίζουν και αναμένουν ένα κέντρο νεολαίας προς παροχή πληροφοριών σχετικά με τις δραστηριότητες μας.
Θα αποτελούσε μεγάλη χαρά για μας η άμεση ανταπόκριση και συμβολή σας ώστε να είμαστε κι εμείς σε θέση να προγραμματίσουμε τη μελλοντική μας.
Ο Πρόεδρος του ΤΟΣΥΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ,
Γιώργος Ζαννιάς (φωτογραφία)»

ΥΓ. Αξίζει να σημειωθεί πως ύστερα από προφορική τους παρέμβαση σε παλαιότερο ΔΣ για το ίδιο θέμα, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Λάμπρος Ρόδης είχε προτείνει να τους παραχωρηθεί το ανεξάρτητο και διαθέσιμο οίκημα που βρίσκεται στην είσοδο του ΚΕΠ (Κτήρια Συνεταιρισμού Πετρομαγούλας), πρόταση που η Δημοτική Αρχή την είχε δει με θετική ματιά…
Ώρα είναι να την δει με… θετικότερη!



Δεν υπάρχουν σχόλια: