Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

Στη συνεδρίαση του ΕΠΒ και στον απολογισμό του Δημάρχου Λεβαδέων βρέθηκε η Βάσω Τσόνογλου


Στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Βοιωτίας παραβρέθηκε η Βασιλική Τσόνογλου-Βυλλιώτη, την περασμένη Τετάρτη, που είχε ως θέμα την ίδρυση επιχειρηματικών πάρκων και την οργάνωση των άτυπων βιομηχανικών συγκεντρώσεων στο Νομό.
Η Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας σε δηλώσεις της σημείωσε χαρακτηριστικά:
«Η ίδρυση επιχειρηματικών πάρκων στον Νομό μας θα δώσει δυνατότητες και θα ανοίξει προοπτικές για την αξιοποίηση των συγκριτικών μας πλεονεκτημάτων.
Με τη συγκέντρωση επιχειρήσεων σε οργανωμένους χώρους υποδοχής δημιουργούνται πολλαπλασιαστικά οφέλη τα οποία οδηγούν σε οικονομίες συσπείρωσης εκφραζόμενες μέσω διαφόρων πλεονεκτημάτων που δημιουργούνται από τη συγκέντρωση πολλών επιχειρήσεων σε μία περιοχή. Τα Επιχειρηματικά Πάρκα βοηθούν στην επίλυση προβλημάτων που υπόκεινται στην ανεπάρκεια στη διαχείριση καθώς και στη δυσλειτουργία του κρατικού μηχανισμού. Γνωρίζουμε και βιώνουμε ήδη τις συνέπειες από τη άναρχη εγκατάσταση των βιομηχανιών και παρεμφερών δραστηριοτήτων στην περιοχή μας.
Η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί. Είναι αυτονόητο ότι σε αυτήν την προσπάθεια θα είμαι στο πλευρό του Επιμελητηρίου μας».

Ο Πρόεδρος κ. Παναγιώτης Αγνιάδης και τα Μέλη του Επιμελητηρίου αφού ευχαρίστησαν την κ. Τσόνογλου για τη παρουσία της και τις προτάσεις, της ευχήθηκαν καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα και της απένειμαν αναμνηστικό δώρο (στη φωτογραφία την κα Τσόνογλου πλαισιώνουν ο Γεν. Γραμματέας του ΕΠΒ κ. Αλέκος Σταϊκος, ο Πρόεδρος του ΕΠΒ κ. Παναγιώτης Αγνιάδης και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θηβών κ. Νίκος Στρατέλος). Παράλληλα σε επιστολή του στις 22/10 ο κ. Παν. Αγνιάδης αναφέρει μεταξύ άλλων:
«Αξιότιμη κυρία Τσόνογλου, Με την παρούσα επιστολή, επιθυμώ να σας ευχαριστήσω εγγράφως, για την επίσκεψη σας στο Επιμελητήριο Βοιωτίας, την 21η Οκτωβρίου 2009, με την ευκαιρία της συνεδρίασης του Διοικητικού μας Συμβουλίου.
Η παρουσία σας συνετέλεσε, ώστε να διεξαχθεί μια ιδιαίτερα εποικοδομητική συνάντηση, αναφορικά με τα προβλήματα της επαγγελματικής χωροθέτησης, που παρατηρούνται στη Βοιωτία. Πρόθεση μας είναι η έναρξη ενός διαλόγου με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς ώστε να αναληφθούν εκείνες οι απαραίτητες πρωτοβουλίες, για την επίλυση του προβλήματος.
Στο πλαίσιο αυτό επιθυμούμε την συνεργασία σας και είμαστε στη διάθεση σας»
Τέλος σας ενημερώνουμε ότι η κ. Τσόνογλου παρέστη στην λογοδοσία του Δημάρχου Λιβαδειάς κ. Δημήτρη Τσιφή που έγινε την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου δηλώνοντας ότι θα συνδράμει, με όλες τις δυνάμεις της, το έργο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Σημειώνουμε ότι έχει προηγηθεί επίσημη συνάντηση της με τον Δήμαρχο Λεβαδέων όπου ενημερώθηκε αναλυτικά για τα θέματα που αφορούν τον Δήμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: