Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

O Πρόεδρος του ΕΠΒ Π. Αγνιάδης στην αντιπροσωπεία της ΚΕΕΕ στις Βρυξέλλες

Στιγμιότυπα από τη Γενική Συνέλευση
του Ευρωεπιμελητηρίου στην Επιτροπή των Περιφερειών
Από τη μία πλευρά 400 εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων από 45 χώρες. Από την άλλη πλευρά τέσσερις Ευρωβουλευτές, εκπρόσωποι των μεγαλύτερων πολιτικών ομάδων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και του 75% των μελών του Ε.Κ. Αυτό ήταν το σκηνικό στην εκδήλωση του Ευρωεπιμελητηρίου «Τα Επιμελητήρια συναντούν τους Ευρωβουλευτές», ένα debate 90 λεπτών που οργανώθηκε στις 14 Οκτωβρίου 2009 στις Βρυξέλλες και έδωσε την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να επικοινωνήσουν με τους Ευρωβουλευτές της νέας βουλευτικής περιόδου και να «αναμετρηθούν» σε διάφορα ζητήματα του ενδιαφέροντός της επιχειρηματικής κοινότητας.

Η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο Γεώργιο Κασιμάτη, τον Αντιπρόεδρο Μιχάλη Ζορπίδη, το Γενικό Γραμματέα Παναγιώτη Αγνιάδη, τον Οικονομικό Επόπτη Ηλία Χατζηβασίλογλου και το Διευθυντή Βασίλη Αποστολόπουλο. Επίσης, παραβρέθηκε η Διευθύντρια του Αντιπροσωπευτικού Γραφείου της ΚΕΕΕ στις Βρυξέλλες Ειρήνη Κωνσταντινίδου και η συνεργάτιδα Δήμητρα Βασιληά.

Περισσότερα στο σημερινό φύλλο των ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ και στο www.neatisviotias.gr που οδεύει ολοταχώς προς τις 6.000 επισκέψεις σε λιγότερο από 6 μήνες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: