Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

Ευχαριστήρια επιστολή Τσόνογλου προς Χρυσοχοϊδη



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ευχαριστήρια επιστολή στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοίδη με αφορμή την ενίσχυση των Υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας με 10 επιπλέον αστυνομικούς απέστειλε η Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βασιλική Τσόνογλου-Βυλλιώτη. Μάλιστα στην επιστολή της η. κ. Τσόνογλου καλεί τον Υπουργό να μεριμνήσει ώστε να στελεχωθούν πλήρως οι Υπηρεσίες.
Η επιστολή της έχει ως εξής:
27 Οκτωβρίου 2009
Προς: κ. Μιχάλη Χρυσοχοίδη
Υπουργό Προστασίας του Πολίτη
Αγαπητέ Υπουργέ,
Κατ’ αρχήν θα ήθελα να σε ευχαριστήσω εκ μέρους όλων των Βοιωτών για την ενίσχυση των Υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας.
Οι 10 επιπλέον αστυνομικοί που τοποθετούνται αυτές τις ημέρες είναι βέβαιο ότι θα ενισχύσουν το αίσθημα ασφάλειας του Πολίτη.
Ταυτόχρονα θα ήθελα να σε παρακαλέσω να δεις στενά το θέμα της κάλυψης των κενών οργανικών θέσεων, στο σύνολο τους, καθώς οι υπηρεσίες δεν έχουν το απαιτούμενο προσωπικό.
Αποτέλεσμα της κατάστασης αυτής είναι να δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα στην λειτουργία των Υπηρεσιών, στην εκπλήρωση των στόχων της Ελληνικής Αστυνομίας που είναι η ασφάλεια του Πολίτη και η Τάξη, αλλά και στους αστυνομικούς υπαλλήλους που καλούνται να εργαστούν κάτω από δύσκολες και αντίξοες συνθήκες.
Σου υπενθυμίζω και πάλι την ιδιαιτερότητα σε ανάγκες φύλαξης, περιπολιών, μεταγωγών που επικρατούν στην Βοιωτία και συγκεκριμένα στην περιοχή του Ελεώνα Θηβών όπου λειτουργεί το Σωφρονιστικό Κατάστημα Γυναικών καθώς και το Κέντρο Απεξάρτησης Τοξικομανών Κρατουμένων γεγονός που ούτως ή άλλως επιβάλλει την ενίσχυση της Αστυνομικής Διεύθυνσης με επιπλέον προσωπικό.
Είναι άμεση ανάγκη η δημιουργία Τμήματος Μεταγωγών στη Θήβα ώστε να αποδεσμευτούν οι ήδη λιγοστοί αστυνομικοί που υπηρετούν στην Υποδιεύθυνση από την υποχρέωση αυτή.
Επιπλέον, σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζει και το Τμήμα Τροχαίας Θηβών. Τα προβλήματα αυτά έχουν διογκωθεί το τελευταίο διάστημα λόγω της αυξημένης κίνησης στο επαρχιακό οδικό δίκτυο (Ε.Ο Θηβών-Χαλκίδας, παράπλευροι οδοί της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας) εξαιτίας της παράκαμψης των οχημάτων, από το Εθνικό δίκτυο, λόγω της λειτουργίας των νέων διοδίων. Υπάρχει άμεση ανάγκη για ενίσχυση και αυτής της Υπηρεσίας. Είμαι σίγουρη ότι θα ανταποκριθείς στις ανάγκες αυτές οι οποίες είναι αίτημα όλων των κατοίκων του Νομού Βοιωτίας. Σε ευχαριστώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: