Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Την Περιφέρεια βλέπει ο Κλέαρχος Περγαντάς


Θετικά απάντησε στην ερώτηση
για τη θέση του αιρετού Περιφερειάρχη

Είδηση… έβγαλε η σημερινή ενημέρωση των δημοσιογράφων του Νομού μας από τον Νομάρχη Βοιωτίας κ. Κλέαρχο Περγαντά, με αφορμή την πρόσφατα συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδος (ΕΝΑΕ) – στο ο οποίο μετέχει - με τον νέο Υπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Γ. Ραγκούσης.

Ο κ. Περγαντάς ενημέρωσε τους εκπροσώπους των ΜΜΕ για όλα όσα συζήτησαν στην πρόσφατη συνάντησή τους ενώ όσον αφορά τον εαυτό του ανέφερε χαρακτηριστικά «πως είναι πρόθυμος να εργαστεί εντατικά και παραγωγικά για την εφαρμογή της νέας Διοικητικής Μεταρρύθμισης που αφορά την απευθείας εκλογή του Περιφερειάρχη και του Συμβουλίου του από τον λαό». Σε ερώτηση, μάλιστα του συναδέλφου κ. Θανάση Μερτζάνη από το Star Κεντρικής Ελλάδας για τον ενδεχόμενο να ηγηθεί προσωπικά ενός τέτοιου ψηφοδελτίου εφ` όσον επιλεγεί από το κυβερνών κόμμα, ο κ. Περγαντάς απάντησε θετικά!
Για τους «παροικούντες την Ιερουσαλήμ», όμως, η καταφατική απάντηση του κ. Περγαντά δεν αποτέλεσε … είδηση αλλά μοιάζει ως φυσική συνέχεια της αποτελεσματικής του παρουσίας στην ΝΑΒ αλλά και της προσωπικής του ακτινοβολίας όχι μόνο σε επίπεδο Νομού αλλά και σε περιφερειακό επίπεδο, πολλώ δε μάλλω, σε κέντρα λήψεως των αποφάσεων.
Επιπλέον, δεν θα ήταν υπερβολή αν ειπωθεί πως ο Νομάρχης Βοιωτίας κ. Κλέαρχος Περγαντάς παραμένει δημοφιλής και ένα πραγματικά «άφθαρτο» πολιτικό πρόσωπο, παρ` όλο την πολύχρονη ενασχόλησή του με τη δημόσια ζωή και την διαχείριση της ΝΑΒ επί 7 και πλέον έτη.

Το «Orchomenos Press» δεν έχει παρά να του ευχηθεί
«καλή επιτυχία» και σ` αυτόν τον πολιτικό του στόχο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: