Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

Ευχαριστήρια επιστολή της Βάσως Τσόνογλου προς τα ΜΜΕ


Φίλες και φίλοι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, Αγαπητοί συντοπίτες,
Ο Ελληνικός λαός έκρινε και αποφάσισε δίνοντας ξεκάθαρη εντολή στο ΠΑΣΟΚ να αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας μας. Αισθάνομαι την υποχρέωση να σας ευχαριστήσω θερμά για ότι κάνατε για μένα καθ’ όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.
Όλοι εσείς, οι άνθρωποι της ενημέρωσης δώσατε για μια ακόμη φορά το στίγμα του πολιτικού πολιτισμού. Μακριά από μικροπολιτικά ή μικροκομματικά συμφέροντα αλλά με κοινό στόχο την πρόοδο, την ευημερία και την ανάπτυξη της χώρας και του Νομού μας.
Σε αυτήν την προσπάθεια ο κάθε ένας από εσάς συμβάλλει με τον δικό του τρόπο, πολλές φορές με σκληρή κριτική αλλά με μοναδικά κριτήρια την πρόοδο και την ανάπτυξη του Νομού μας. Ο λαός της Βοιωτίας και με την δική σας συμπαράσταση, που εκφράστηκε με την δημοσίευση των δελτίων τύπου, με εξέλεξε στη θέση του Βουλευτή. Μια θέση που απαιτεί σκληρή δουλειά, επιμονή και υπομονή. Σε αυτήν την νέα μου προσπάθεια σας θέλω και πάλι συμπαραστάτες. Είμαι σίγουρη ότι όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε! Σας ευχαριστώ για ακόμη μια φορά.

Βασιλική Τσόνογλου- Βυλλιώτη

Δεν υπάρχουν σχόλια: