Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

«Σφάζονται» για τα σφαγεία Σβίγγος – Περγαντάς και στο βάθος… Περιφέρεια


Με αφορμή την αντιπαράθεση του δημάρχου της Θήβας Νίκου Σβίγγου με το νομάρχη Βοιωτίας Κλέαρχου Περγαντά για την δημιουργία των νέων σφαγείων της Θήβας προβάλλουν εμμέσως πλην σαφώς και κάποιες φιλοδοξίες, γράφει το http://www.tabloid.gr/, το νέο ενδιαφέρον βήμα ενημέρωσης με Νέα, ειδήσεις και σχόλια απο τη Βοιωτία και τη Στερεά Ελλάδα.

Νομάρχη Λιβαδειάς χαρακτήρισε τον Κλέαρχο Περγαντά σε δηλώσεις του στο STAR Κεντρικής Ελλάδας ο δήμαρχος Θήβας Νίκος Σβίγγος σε μια περίοδο που αντιμετωπίζει σοβαρά ενδοπαραταξιακά προβλήματα και αμφισβητήσεις τόσο από Θηβαίους πολίτες όσο και από συμβούλους του. Απ΄ ότι φαίνεται η πιθανή περίπτωση της αναδιοργάνωσης της αυτοδιοίκησης δημιουργεί ανασφάλειες που οδηγούν σε σπασμωδικές ενέργειες και προβληματικές καταστάσεις που αγγίζουν και το κυβερνών κόμμα τις οποίες όμως δύσκολα θα ανεχθεί ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, συνεχίζει το tabloid.gr.
Εξίσου ενδιαφέρουσα για τα τεκτενόμενα στην τοπική μας κοινωνία είναι και η επόμενη παράγραφος που λέει: "Και φυσικά δεν είναι μόνο ο δήμαρχος Θήβας που νιώθει την καρέκλα του να… τρίζει, ούτε ο δήμαρχος Αλιάρτου Αλέκος Βίτσης που δεν έχει να επιδείξει τίποτα αλλά και ορισμένοι επικεφαλείς δημοτικών παρατάξεων προσκείμενων στο ΠΑΣΟΚ π.χ. Ορχομενού που δεν μπόρεσαν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Αυτά όμως θα τα δούμε αργότερα"…γράφει, μεταξύ άλλων, το tabloid.gr, με Νέα, ειδήσεις και σχόλια απο τη Βοιωτία και τη Στερεά Ελλάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: