Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

Εξοντωτική η αύξηση των διοδίων για τους Βοιωτούς, το πρωτοσέλιδο των ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ



Λουκάς Καράντζαλης,
Αντινομάρχης Μεταφορών:
«Θέλουμε να πιστεύουμε πως η νέα Ηγεσία του ΥΠΕΧΩΔΕ θα αντιληφθεί το τεράστιο πρόβλημα που δημιουργείται στο Νομό μας και θα προχωρήσει άμεσα σε νέα τιμολογιακή πολιτική»

Νίκος Παπαγγελής,
Πρόεδρος ΤΕΔΚ Ν. Βοιωτίας:
«Πρέπει επιτέλους εκείνοι που σχεδιάζουν δρόμους μεγάλων ταχυτήτων, να σχεδιάζουν και την διέξοδο και την ανακούφιση των τοπικών κοινωνιών και όχι μόνο να φροντίζουν για τα κέρδη του επιχειρηματία!»




Μείζον κοινωνικοοικονομικό ζήτημα με προεκτάσεις ακόμη και για την άμεση ασφάλεια των κατοίκων του Νομού μας αναδείχθηκε σε λιγότερο από δεκαπέντε ημέρες το θέμα της αύξησης της τιμής των διοδίων! Στο βωμό της εξυπηρέτησης των οικονομικών συμφερόντων των επιχειρηματιών που έχουν αναλάβει τη ΝΕΑ ΟΔΟ, η κυβέρνηση του κ. Καραμανλή επέτρεψε την αύξηση των τιμολογίων των διοδίων μια εβδομάδα πριν από τις εθνικές εκλογές, γεγονός που άμεσα είχε επίπτωση στην επιβάρυνση του – έτσι κι` αλλιώς ακατάλληλου – επαρχιακού οδικού δικτύου της Βοιωτίας με βαρέα οχήματα και νταλίκες. Την ίδια ώρα εξοντωτική ήταν η αύξηση των διοδίων (2.25 στη Θήβα και 1.85 στις Αφίδνες) και για τους Βοιωτούς οδηγούς κυρίως της Επαρχίας Λιβαδειάς που πλέον πληρώνουν 8.10 από 5.50 ευρώ για να μετακινηθούν προς την Αθήνα. Ως απάντηση της άμεσης αντίδρασης του Νομάρχη Βοιωτίας κ. Κλέαρχου Περγαντά, η ΝΕΑ ΟΔΟΣ υποστηρίζει τα ανήκουστα ενώ θέση για τις εξελίξεις παίρνουν μέσω των ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ τόσο ο Αρμόδιος Αντινομάρχης Μεταφορών κ. Λουκάς Καράντζαλης όσο και ο Πρόεδρος της ΤΕΔΚ Ν. Βοιωτίας κ. Νίκος Παπαγγελής κατακεραυνώνοντας τη νέα τιμολογιακή πολιτική και προτείνοντας βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες εφαρμόσιμες λύσεις.
Διαβάστε περισσότερα στο αυριανό φύλλο των ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: