Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Ο Ξηρογιάννης, οι ανεμογεννήτριες του Παύλου και η απάντηση του Νίκου Παπαγγελή που περιμένουμε…


Σε συνέχεια των αναρτήσεων μας «Άφεση αμαρτιών» … «ζητά» ο κ. Κώστας Ξηρογιάννης από τον κ. Ηρακλή Ντουφεξη! - Όταν μιλούν τα ντοκουμέντα! - Οι θέσεις του κ. Κώστα Ξηρογιάννη όπως κατατέθηκαν στο ΔΣ της 31ης Αυγούστου 2010 αλλά και του ρεπορτάζ μας σχετικά με τα ποσά που δόθηκαν σε γειτονικού Δήμους την περίοδο κατασκευής των ανεμογεννητριών, το Orchomenos Press περιμένει ακόμη την επίσημη απάντηση του Δημάρχου Χαιρώνειας και Υποψήφιου Δημάρχου Λεβαδεών κ. Νίκου Παπαγγελή ώστε να μας μάθει ο κόσμος την ΑΛΗΘΕΙΑ για «τί δεσμεύτηκαν» οι εταιρείες να κάνουν στην περιοχή της Χαιρώνειας αλλά και πότε θα το πράξουν!
Σύμφωνα, πάντως, με το δελτίο τύπου της 1-9-2010 του κ. Κώστα Ξηρογιάννη, Δημοτικού Συμβούλου και Υποψήφιου Δημάρχου Ορχομενού «στην περιοχή Χαιρώνειας η κατασκευάστρια εταιρεία 6 ανεμογεννητριών ανέλαβε την υποχρέωση, ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου, να κατασκευάσει το έργο διευθέτησης και εγκιβωτισμού του ξηρορέματος της Χαιρώνειας, κόστους άνω των 500.000 ευρώ».
Ευχόμαστε και σ` αυτή του την «διαπίστωση» - που φρόντισε να την κάνει επίσης γνωστή στην κοινή γνώμη ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ορχομενού, να μη χρειαστεί να την διορθώσει με νεότερο δελτίου Τύπου όπως έκανε για τον Δήμο Ακραιφνίας και τις "εκ παραδρομής" πληροφορίες που είχε διαδώσει! κ. Παπαγγελή, κ. Δήμαρχε της Χαιρώνειας και Υποψήφιε Δήμαρχε του Δήμου Λεβαδεών περιμένουμε την απάντησή σας! Εσείς μιλάτε σπάνια αλλά τουλάχιστον ξέρετε πάντα τι (μας) λέτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: