Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

«Άφεση αμαρτιών» … «ζητά» ο κ. Κώστας Ξηρογιάννης από τον κ. Ηρακλή Ντουφεξη!


Σε απάντηση της ανάρτησής μας «Όταν μιλούν τα ντοκουμέντα!», ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ορχομενού και Υποψήφιος Δήμαρχος κ. Κώστας Ξηρογιάννης μάλλον θορυβημένος εξ` αιτίας της προσπάθειας της Δημοτικής Αρχής να αποκαταστήσει την αλήθεια των όσων - με λανθασμένα στοιχεία όπως θα δείτε – διέδιδε πριν από 34 ημέρες για τις περιβόητες ανεμογεννήτριες του Δ.Δ. Παύλου, μας απέστειλε το παρακάτω Δελτίο Τύπου στο οποίο «παραδέχεται» πως «εκ παραδρομής» αναφέρθηκε το Δ.Δ ΚΑΣΤΡΟΥ, αντί του πραγματικού Δ.Δ ΚΟΚΚΙΝΟΥ. Επειδή το θέμα των καταγγελιών του κ. Ξηρογιάννη είναι πολύ σοβαρό και επειδή οι δημότες οφείλουν να μάθουν την ΑΛΗΘΕΙΑ, όπως βλέπετε και μόνοι σας, προς τιμήν του, ο κ. Ξηρογιάννης μας ενημερώνει εκ νέου με διόρθωση που για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, όμως, έρχεται σε γνώση του Orchomenos Press όπως και όλων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Σε αντίθεση με το αρχικό και λανθασμένο του Δελτίο Τύπου που απέστειλε – χωρίς καμία εξαίρεση – σε όλους τους δημοσιογράφους!
Τι μας λέει το νέο διορθωμένο Δελτίο Τύπου του κ. Κώστα Ξηρογιάννη που εκδόθηκε στις 10-9-2010; Διαβάστε μόνοι σας και βγάλτε τα συμπεράσματά σας…

Ορχομενός, 5-10-2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο δελτίο τύπου της 1-9-2010, που «ανακαλύψατε» ξαφνικά μετά από 34 ημέρες, σας θυμίζω κ. Ντουφεξή, ότι υπάρχει διόρθωση με δεύτερο δημοσίευμα στις 10-9-2010, το οποίο και πάλι σας γνωστοποιώ.
Για τις άλλες αναφορές δεν έχετε να μας απαντήσετε τίποτα;
Στη συνέχεια παραθέτω το διορθωμένο δελτίο τύπου.


Ορχομενός, 10-9-2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο δελτίο τύπου της 1-9-2010, στην παράγραφο 4, εκ παραδρομής αναφέρθηκε το Δ.Δ ΚΑΣΤΡΟΥ, αντί του πραγματικού Δ.Δ ΚΟΚΚΙΝΟΥ και αφορά εγκατάσταση 2 ανεμογεννητριών και ενός ηλεκτρικού υποσταθμού, με υπόσχεση από εκπροσώπους της κατασκευάστριας εταιρείας, ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου, πραγματοποίησης έργων 200.000 ευρώ.


Κ. Ξηρογιάννης
Δημοτικός Σύμβουλος
Δήμου Ορχομενού


ΥΓ. Επειδή το Orchomenos Press επιθυμεί να αποκαλύψει την ΑΛΗΘΕΙΑ και μόνο την ΑΛΗΘΕΙΑ, έχει επικοινωνήσει με όλους τους αφανείς πρωταγωνιστές της περιβόητης υπόθεσης (με την οποία ο κ. Ξηρογιάννης «έμπλεξε» τους Δημότες του Δήμου Ορχομενού, «εκ παραδρομής» όπως ο ίδιος παραδέχεται, και προφανώς, τώρα, σας ζητά «άφεση αμαρτιών»! ). Σύμφωνα, πάντως, με το ρεπορτάζ μας, το οποίο συνεχίζουμε, τόσο στο Δ.Δ. Κοκκίνου του Δήμου Ακραιφνίας, όσο και στο Δήμο Χαιρώνειας, οι κατασκευάστριες εταιρείες έχουν «υποσχεθεί» πως θα δώσουν μεγάλα αλλά όχι απόλυτα προσδιορισμένα «ποσά», όπως δεσμεύτηκαν ενώπιον των Δημοτικών Συμβουλίων, για μελλοντικά όμως έργα, σύμφωνα πάντοτε με την πληροφόρησή μας. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα έδωσαν κι` όλας, έτσι δεν είναι κ. Ξηρογιάννη, κύριε Υποψήφιε Δήμαρχε του Δήμου Ορχομενού;
Επειδή το Orchomenos Press, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, παλεύει ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ για την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ σας, έχει φροντίσει να ζητήσει - για παράδειγμα από τον κ. Νίκο Παπαγγελή, Δήμαρχο της Χαιρώνειας- τις σχετικές αποφάσεις (κίνηση που θα έπρεπε να είχε κάνει αρχικά και ο κ. Ξηρογιάννης) ώστε να δείτε «τί δεσμεύτηκαν» οι εταιρείες να κάνουν αλλά και πότε θα το πράξουν!
Από δω και στο εξής, παρακαλούμε, με την ίδια σοβαρότητα και υπευθυνότητα που εμείς προσπαθούμε να εφαρμόσουμε στα ρεπορτάζ μας, όλα τα δημόσια πρόσωπα να αντιμετωπίζουν το ίδιο τους δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες μας, οι οποίοι … κλικάρουν πάνω μας ώστε να διαμορφώσουν άποψη για τους εν δυνάμει ηγέτες της τοπικής τους κοινωνίας!
Από εμάς πάντως κ. Ξηρογιάννη, είστε συχωρεμένος, συγγνώμη – εκ παραδρομής μου ξέφυγε – συγχωρεμένος ήθελα να γράψω! Όσο για τον κ. Ντουφεξή και τους Παυλαίους δεν μπορώ να σας υποσχεθώ πως θα σας δώσουν τόσο απλά … «άφεση αμαρτιών», γι` αυτό και θα περιμένουμε την προσωπική τους απάντηση, προφανώς όταν ο Θεός ξημερώσει πλέον την ημέρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: