Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Ν. Κοτσικώνας: «Οι απλοί άνθρωποι, τους έχουν γυρίσει την πλάτη και είναι μαζί μας"



Στην κατάμεστη αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου στην Κρύα και μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού, παρουσιάστηκε την Δευτέρα 15.10.2010 το ψηφοδέλτιο της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ του ΔΗΜΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ, από τον υποψήφιο Δήμαρχο Νώντα Κοτσικώνα.
Το ψηφοδέλτιο στελεχώνεται από φίλους του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, στο ψηφοδέλτιο στελεχώνεται από αγωνιστές, ριζοσπάστες και πολλούς συνεργαζόμενους, με διαφορετική πολιτική ταυτότητα, με τις δικές τους απόψεις, ακόμα και διαφωνίες, που συλλογικά εξετάζονται και μέσα από τους δρόμους του αγώνα αντιμετωπίζονται.
Στην ομιλία του ο υποψήφιος δήμαρχος Νώντας Κοτσικώνας, μεταξύ άλλων τόνισε: «Απευθυνόμαστε ανοιχτά σε όλους τους συμπατριώτες μας, χωρίς κανέναν περιορισμό και χωρίς κανέναν δισταγμό. Πάντα ήμασταν στην πρώτη γραμμή για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους και δεν θα σταματήσουμε να το κάνουμε. Πρέπει όμως τώρα και οι ίδιοι να σκεφτούν σοβαρά και διατηρώντας τις όποιες επιφυλάξεις και διαφωνίες μαζί μας, να δώσουν ώθηση με την ψήφο τους και ν’ ανατρέψουν τους συσχετισμούς στο νέο Δήμο Λιβαδειάς. Ανεξάρτητα εάν ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ, γιατί βλέπουν ότι εάν δεν ηττηθεί, τόσο ο επίσημος, όσο και ο ανεπίσημος κυβερνητικός υποψήφιος, θα έρθουν νέα, πιο σκληρά μέτρα σε βάρος των λαϊκών οικογενειών. Ή ακόμα γιατί βλέπουν ότι η στήριξη στη δήθεν ανεξάρτητη υποψηφιότητα του ΣΥΝ, αυτή της κας Πούλου, η οποία εξάλλου έχει δοκιμαστεί στη διοίκηση του Δήμου με τα γνωστά αποτελέσματα, στην καλύτερη περίπτωση θα θεωρηθεί ότι ναι μεν ο λαός είναι δυσαρεστημένος, αλλά κατανοεί και αντέχει νέα μέτρα. Μόνο η ψήφος στη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ δεν μπορεί να παρερμηνευτεί»
Στη συνέχεια, ο Νώντας Κοτσικώνας επισήμανε το κλίμα αισιοδοξίας αναφέροντας: «Γνωρίζουμε ότι τα μηνύματα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά. Πάρα πολλοί, έχουν ήδη πάρει τις αποφάσεις τους. Δεν πέφτουν στην παγίδα των διπλών συνδυασμών και των αναχωμάτων τους. Δεν ανέχονται τους διάφορους τοπικούς κομματικούς παραγοντίσκους να τους χειραγωγούν και να τους κατευθύνουν με βάση το δικό τους συμφέρον και τις συναλλαγές που οι ίδιοι έχουν κάνει με τους άλλους υποψήφιους. Οι απλοί άνθρωποι, τους έχουν γυρίσει την πλάτη και είναι μαζί μας. Ανοιχτά και χωρίς δισταγμό δηλώνουν την απόφασή τους να ψηφίσουν τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ. Όλοι αυτοί οι συμπατριώτες μας, στέλνουν το μήνυμα της ελπίδας, της αισιοδοξίας, της νίκης, της αλλαγής των συσχετισμών δυνάμεων στο Δήμο μας. Είναι η ώρα να εμπιστευτεί ο λαός τη δύναμή του. Να αντεπιτεθεί για τα δικαιώματά του, για την εξουσία του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: