Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Γνωρίστε καλύτερα τον Ορχομένιο Υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Βασίλη Δήμου


«Απίθανη» …ακούστηκε σε πολλούς η επιβεβαίωση της ανακοίνωσης του ονόματος του Ορχομένιου Οικονομολόγου – Τραπεζικού Στελέχους κ. Βασίλη Δήμου (φωτογραφία), αφού «συνήθως τέτοια πρόσωπα, αυτής της εμβέλειας δεν εμπλέκονται εύκολα με την τοπική αυτοδιοίκηση» όπως λέγεται συχνά! Όμως, η περίπτωση του διακεκριμένου Στελέχους γνωστής Γερμανικής Τράπεζας στην χώρα μας επιβεβαιώνει την ανάγκη ενίσχυσης των τοπικών και περιφερειακών συμβουλίων – σύμφωνα με τις επιταγές του Καλλικράτη - με πρόσωπα ικανά, που έχουν αποδείξει τις δυνατότητές τους στον επαγγελματικό στίβο και έρχονται για «να δώσουν» και όχι για «να πάρουν»!
Πολύτιμη, λοιπόν, η συμμετοχή του κ. Βασίλη Δήμου, γιού του Δημήτρη και της Έλλης, συνταξιούχων υπαλλήλων του Υπουργείου των Εξωτερικών και ιδιοκτητών ενός εκ των δύο ιχθυοτροφείων πέστροφας στις Πηγές των Χαρίτων, που τιμά τον Δήμο Ορχομενού απ` όπου και η αφετηρία του ενώ κοσμεί στην κυριολεξία το ψηφοδέλτιο του Υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας κ. Παναγιώτη Αγνιάδη με το Συνδυασμό «Μαζί για την Στερεά Ελλάδα της Ανάπτυξης» του κ. Θανάση Χειμάρα.
Η τεχνογνωσία που κουβαλά, η διεθνής εμπειρία του και ασφαλώς η ίδια η προσωπικότητα για όσους τον έχουμε από κοντά, συνθέτουν μια υποψηφιότητα αξιώσεων που οφείλει κατά γενική ομολογία – να τιμήσει η Επαρχία Λιβαδειάς με την επιλογή της στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια: