Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Συναντήσεις Χειμάρα στη Λιβαδειά με Εμπορικό Σύλλογο και Εργατικό Κέντρο


















Επίσκεψη στο Γ.Ν.Λιβαδειάς και την «Εστία Μητέρας»

Συναντήσεις με επαγγελματικούς και κοινωνικούς φορείς της Βοιωτίας στη Λιβαδειά περιελάμβανε το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας του Θανάση Χειμάρα, του υποψήφιου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, την Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2010. Στις συναντήσεις αυτές συνοδευόταν από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας Παναγιώτη Αγνιάδη και τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του Συνδυασμού «ΜΑΖΙ για τη Στερεά Ελλάδα της Ανάπτυξης» στη Βοιωτία.

Με την επίσκεψή του στο Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς ο κ. Χειμάρας τόνισε το ειδικό ενδιαφέρον που σχεδιάζει να δείξει για τον ευαίσθητο τομέα της Υγείας αξιοποιώντας τις σχετικές αρμοδιότητες που επιφορτίστηκε η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση. Συναντήθηκε με το Διοικητή του Νοσοκομείου, το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, συζητώντας μαζί τους ζητήματα που αφορούν την παροχή υπηρεσιών Υγείας.
Στο Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς συμφωνήθηκε ότι κοινός στόχος είναι η διατήρηση των θέσεων εργασίας – και όπου είναι δυνατή η αύξησή τους – μια εποχή ιδιαίτερα δύσκολη για εργαζόμενους και ακόμη περισσότερο για ανέργους. Από τον κ. Χειμάρα ζητήθηκε η συμπαράστασή του στις προσπάθειες του Εργατικού Κέντρου και εκείνος δεν τους την αρνήθηκε, αφού όπως τόνισε άριστη συνεργασία είχε και επί οκτώ έτη ως Νομάρχης με το Εργατικό Κέντρο Φθιώτιδας.
Με τον Εμπορικό Σύλλογο η συνάντηση δεν μπορούσε παρά να επικεντρωθεί στα μεγάλα προβλήματα βιωσιμότητας που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος της Λιβαδειάς και της χώρας ευρύτερα, ενώ ο υποψήφιος Περιφερειάρχης είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί και το Μουσείο Επαγγελμάτων που ο Εμπορικός Σύλλογος Λιβαδειάς συνέστησε. Στη διάρκεια της εποικοδομητικής συζήτησης παρουσίασε στο Δ.Σ. του Συλλόγου το αναπτυξιακό του όραμα για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.
Κατά την επίσκεψη στην έδρα του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Εστία Μητέρας» κυριάρχησε η συγκίνηση για το φιλανθρωπικό έργο που το ίδρυμα προσφέρει αφιλοκερδώς, τόσο με το οικοτροφείο για ηλικιωμένες κυρίες όσο και με τη δράση του. Η πρόεδρος κ. Τσιτσοπούλου ζήτησε τη συνδρομή του κ. Χειμάρα στην αντιμετώπιση προβλημάτων του Ιδρύματος και δήλωσε βέβαια για την υλοποίηση των δεσμεύσεων καθώς όπως δήλωσε ήδη ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Αγνιάδης έμπρακτα έχει σταθεί πάντα στο πλευρό τους και η παρουσία του αποτελεί εγγύηση για τη συμπαράσταση που ζητούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: