Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Στιγμιότυπα από την εορτή του πολιούχου Άγιου Δημητρίου στο ομώνυμο Δ.Δ. του Δ.Ορχομενού



















Τον πολιούχο Άγιο Δημήτριο γιορτάζει χθες και σήμερα το ομώνυμο Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Ορχομενού, παρουσία πολλών επισήμων εκπροσώπων, κλήρου και λαού.

Τον Αϊ Δημήτρη, τον προστάτη και πολιούχο στο μεγαλύτερο βαμβακοχώρι του κάμπου της Κωπαϊδας, τίμησαν με την παρουσία του σύσσωμοι εκπρόσωπο του τόπου μας καθώς πλήθος πιστών. Παρόντες ήταν πολλοί εκπρόσωποι των υποψήφιων συνδυασμών σε Περιφερειακό και Τοπικό Επίπεδο αλλά και εκπρόσωποι της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Βοιωτίας και του Δήμου Ορχομενού, ανάμεσά τους, ο Αντινομάρχης κ. Γιώργος Παπαργύρης, ο Νομαρχιακός Σύμβουλος κ. Λουκάς Καράντζαλης, ο Δήμαρχος Ορχομενού Λουκάς Υπερήφανος, ο Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Νταβαλούμης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ορχομενού Παναγιώτης Υπερήφανος, ο Επικεφαλής της Μειοψηφίας του Δήμου Κώστας Ξηρογιάννης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι καθώς και ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Γιάννης Μπόλμπασης.
Τον εσπερινό τέλεσαν ιερείς από την ευρύτεροι περιοχή και τον Καποδιστριακό Δήμο Ορχομενού. Του εσπερινού και της αρτοκλασίας ακολούθησε η περιφορά της εικόνας του Αγίου στους κεντρικούς δρόμου του χωριού .
με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου Ορχομενού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: