Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Για ποιους «χτύπησε την καμπάνα» ο Γιώργος Μαρίνος στον Ορχομενό;




Τον συνδυασμό του παρουσίασε ο Υποψήφιος Δήμαρχος με το ΚΚΕ κ. Παναγιώτης Καραβαγγέλης


Γ. Μαρίνος: «Kαυτηριάζω την υποκρισία και την ατιμία υποψηφίων άλλων συνδυασμών , που επικαλούνται την ιδιότητα του μέλους του Κ.Κ.Ε. που κάποτε είχαν και τώρα έχουν ξεπουληθεί στο ΠΑΣΟΚ ή στην Ν.Δ. για να υφαρπάσουν ψήφους»!

Την Πέμπτη 21/10 2010, το απόγευμα έγινε η συγκέντρωση του συνδυασμού της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ του Δήμου Ορχομενού στην Πλατεία. Το άνοιγμα έκανε η Έλενα Παπαγιαννάκη, υποψήφια δημοτική σύμβουλος και χαιρέτησε ο υποψήφιος δήμαρχος Παναγιώτης Καραβαγγέλης (φωτογραφία δεξιά), όπου ανάμεσα στα άλλα τόνισε πως η πατρίδα μας μπορεί να είναι αυτάρκης σε αγροτικά προϊόντα-βαμβάκι, καπνά, λάδι , κτηνοτροφικά κ.α. με την προϋπόθεση ότι το κουμάντο δεν θα το κάνουν οι λίγοι που έχουν μοναδικό θεό τους το κέρδος, αλλά εμείς οι εργάτες, οι μικροί αγρότες , οι μκρέμποροι και μικρομαγαζάτορες με στόχο την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας.
Στην συγκέντρωση την κεντρική ομιλία έκανε ο Γιώργος Μαρίνος , υποψήφιος περιφερειάρχης Αν. Στερεάς-Εύβοιας, μέλος του Π.Γ. της Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε. και βουλευτής Εύβοιας (φωτογραφία αριστερά) . Μεταξύ άλλων ο ομιλητής υπογράμμισε πως η Γαλλία, η Αγγλία είναι χώρες εκτός μνημονίου κι όμως έχουν δρομολογήσει απολύσεις εργαζομένων στον δημόσιο τομέα, αυξήσεις των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης κ.α. ! Τελικά ο καπιταλιστικός τρόπος παραγωγής είναι που δημιουργεί την κρίση. Όλα αυτά είναι πολιτική του ΠΑΣΟΚ, της Ν.Δ., της Ευρωπαϊκής Ένωσης και όσοι βάζουν πλάτη για να περάσουν αυτά τα αντιλαϊκά μέτρα είτε πρόκειται για βουλευτή, δήμαρχο ,νομάρχη ή συνδικαλιστή πρέπει να καταδικαστούν. Σήμερα στον 21ο αιώνα ,παίρνονται πίσω κατακτήσεις του 19ου αιώνα που η εργατική τάξη τις πλήρωσε με θυσίες και αίμα. Ο Γ. Μαρίνος κάλεσε τον λαό μαζί με την ΛΑΪΚΉ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ μαζί με το ΠΑΜΕ, με την ΠΑΣΥ, με την ΠΑΣΕΒΕ, με τις αγωνίστριες γυναίκες της Ο.Γ.Ε., με την νεολαία να δώσουν μήνυμα αντίστασης και διεκδίκησης των σύγχρονων δικαιωμάτων της λαϊκής οικογένειας και παράλληλα να αρχίσει να καλλιεργείται στην συνείδηση του λαού πως υπάρχει και άλλος δρόμος ανάπτυξης με αλλαγή στην εξουσία. Τελειώνοντας καυτηρίασε με οξύτητα την υποκρισία και την ατιμία υποψηφίων άλλων συνδυασμών , που επικαλούνται την ιδιότητα του μέλους του Κ.Κ.Ε. που κάποτε είχαν και τώρα έχουν ξεπουληθεί στο ΠΑΣΟΚ ή στην Ν.Δ. για να υφαρπάσουν ψήφους. Το Κ.Κ.Ε. στον Δήμο Ορχομενού δίνει την μάχη στα γεμάτα με υποψήφιο Δήμαρχο τον Παναγιώτη Καραβαγγέλη και αυτόν πρέπει να στηρίξουν οι κομμουνιστές, οι φίλοι του κόμματος , οι αριστεροί και οι απλοί άνθρωποι του Δήμου Ορχομενού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: