Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

«Τα πράγματα στη θέση τους» θα βάλει ο Λουκάς Υπερήφανος


Άμεσες απαντήσεις με ντοκουμέντα στην λάσπη της αντιπολίτευσης του Δήμου Ορχομενού - Προσφυγή στην δικαιοσύνη για την αποκατάσταση της αλήθειας!

Κι` ενώ η προεκλογική περίοδος στο Δήμο Ορχομενού κύλησε μέχρι σήμερα ομαλότατα, παρά την προσπάθεια του Υποψηφίου Δημάρχου κ. Κώστα Ξηρογιάννη να «πολώσει» το κλίμα και να ανεβάσει την ένταση ανάμεσα στον εκλογικό σώμα σχεδόν καθημερινά, ο εν ενεργεία Δήμαρχος κ. Λουκάς Υπερήφανος φαίνεται πως οδηγείται – σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες – σε νομικές διαδικασίες προκειμένου να διαφυλάξει, από τη μια, την προσωπική του τιμή και υπόληψη, και από την άλλη να διαλευκάνει «τα θολά νερά» στις εκτιμήσεις της κοινής γνώμης, ως απάντηση των συκοφαντικών δημοσιευμάτων που κυκλοφορούν ανάμεσά μας.
Ο κ. Υπερήφανος είναι αποφασισμένος να δώσει τέλος στον κατήγορο και στην υποβάθμιση της νοημοσύνης των δημοτών - την ώρα που η δημοσιογραφία (!) χρησιμοποιείται για άλλη μια φορά (γειά σου ΠΙΝΟΚΙΟ!) - προκειμένου «ο κόσμος να μη μαθαίνει μόνο τη μισή αλήθεια», όπως λέγεται χαρακτηριστικά από την πλευρά του Δημάρχου Ορχομενού.
Με έγγραφα, προσωπικά και δημόσια, καθ` όλη τη διάρκεια της περιοδείας του αλλά και με συνεντεύξεις του στον ΑΛΗΘΙΝΟ τοπικό Τύπο όπως και στην τοπική τηλεόραση, ο κ. Υπερήφανος απλά θα φανερώσει με ντοκουμέντα τα πεπραγμένα του, τόσο κατά την πρώτη όσο και κατά την δεύτερη θητεία του ως Δήμαρχος Ορχομενού.
Δήμαρχε, κι` άργησες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: