Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Στη ΛΑΡΚΟ σήμερα ο Κλέαρχος Περγαντάς – Στη Θήβα αύριο για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου


Συνεχίζονται οι περιοδείες του υποψήφιου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Κλέαρχου Περγαντά στη Φθιώτιδα, που στέλνει ένα δυνατό μήνυμα νίκης για το συνδυασμό του. Μέσα σε κλίμα μεγάλης αποδοχής ο κ. Περγαντάς χθες το απόγευμα μαζί με τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη κ. Θωμά Στάικο, υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους και τους βουλευτές επισκέφθηκε την Ομβριακή, το Δομοκό και το Νέο Μοναστήρι.
Ο κ. Περγαντάς συνομίλησε με κατοίκους και έγινε αποδέκτης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, με κυριότερα αυτά του οδικού δικτύου και της άρδευσης. «Γνωρίζουμε τα προβλήματα της περιοχής και της Περιφέρειας. Δουλέψαμε οκτώ χρόνια στο Περιφερειακό Συμβούλιο και τις Επιτροπές Παρακολούθησης για τα αναπτυξιακά ζητήματα σε κάθε γωνιά της Στερεάς Ελλάδας. Ο διοικητικός χάρτης αλλάζει και εμείς με το πρόγραμμά μας και τις δυνατότητες που παρέχει ο ‘’Καλλικράτης’’ έχουμε τις απαντήσεις», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κλέαρχος Περγαντάς.
Σήμερα το πρωί, Τετάρτη 27 Οκτωβρίου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης επισκέφθηκε τη ΛΑΡΚΟ όπου συναντήθηκε με το Σωματείο των Εργαζομένων και την Διοίκηση της εταιρίας. Κοινή κατεύθυνση και κοινό αίτημα ήταν η βιωσιμότητα της επιχείρησης και η διασφάλιση των θέσεων εργασίας. Ακολούθως ο κ. Περγαντάς επισκέφθηκε διαδοχικά το Μαρτίνο και τη Μαλεσίνα όπου συνομίλησε με κατοίκους και με την παρουσία των βουλευτών της Φθιώτιδας συναντήθηκε με τον δήμαρχο κ. Μιχαήλ Φουρλεμάδη και Δημοτικούς Συμβούλους. Τα ζητήματα στα οποία δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση ήταν αυτά της έλλειψης αστυνόμευσης και της ολοκλήρωσης προς την σωστή κατεύθυνση του κτηματολογίου.
Στη συνέχεια επισκέφθηκε τις Λιβανάτες όπου και εκεί συναντήθηκε με κατοίκους και τον δήμαρχο κ. Ανέστη Μαυροειδή ο οποίος έθεσε το θέμα των υποδομών και του βιολογικού καθαρισμού. «Η ολοκλήρωση και η λειτουργία των βιολογικών καθαρισμών στους δήμους του Μαλιακού ώστε να έχουμε καθαρές θάλασσες και καλή ποιότητα στο περιβάλλον αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα», δήλωσε ο κ. Περγαντάς από την Αρκίτσα όπου ολοκλήρωσε το πρωινό πρόγραμμα των επισκέψεων.


Πρόγραμμα Πέμπτης 28 Οκτωβρίου 2010
Αύριο το πρωί ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κλέαρχος Περγαντάς θα παραβρεθεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στη Θήβα και το απόγευμα στις 8 θα επισκεφθεί την Αταλάντη που θα συναντηθεί με το δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο καθώς επίσης με φορείς και κατοίκους της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: