Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

«Οργώνουν» τη Βοιωτία οι υποψήφιοι του Κλέαρχου Περγαντά

Ο συνδυασμός «Στερεά Ελλάδα – Κλέαρχος Περγαντάς» συνεχίζει τις περιοδείες του στη Βοιωτία και τις συναντήσεις με πολίτες και φορείς


Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Μουλκιώτης μαζί με υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους επισκέφθηκαν τα Νοσοκομεία Λιβαδειάς και Θήβας, τους Εμπορικούς Συλλόγους Λιβαδειάς και Θήβας καθώς επίσης και το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς. Στα δύο Νοσοκομεία συναντήθηκαν με τα Διοικητικά Συμβούλια και το προσωπικό. Κατά την διάρκεια των συζητήσεων τόσο από τον Διοικητή του Νοσοκομείου Λιβαδειάς Κώστα Γκιζίμη όσο και από τον Διοικητή του Νοσοκομείου της Θήβας Ευστάθιο Παπαλιάκο τέθηκε το ζήτημα της στελέχωσης με ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό. Επίσης συζητήθηκαν και τα προβλήματα που προκύπτουν από την εφαρμογή του νέου συστήματος προμηθειών.Στο Νοσοκομείο της Λιβαδειάς τονίστηκε η ανάγκη άμεσης πρόσληψης αναισθησιολόγου και παιδιάτρου ενώ δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στη προοπτική δημιουργίας Μονάδας Αντιμετώπισης Εμφραγμάτων.
Στον Εμπορικό Σύλλογο Λιβαδειάς ο πρόεδρος Κώστας Παπασπύρου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αναφέρθηκαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος, προβλήματα κοινά με εκείνα που έθεσαν επίσης ο πρόεδρος Νίκος Στρατέλος και το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου της Θήβας στην συζήτηση που έγινε με την συμμετοχή και του επίτιμου προέδρου Ανδρέα Γιαννόπουλου. Ένα ακόμα σημαντικό ζήτημα που απασχόλησε ήταν αυτό της έλευσης του προαστιακού σιδηροδρόμου.
Στο Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς το θέμα που κυριάρχησε στη συζήτηση με τον πρόεδρο Γιάννη Σταθά και μέλη του Δ.Σ. ήταν η οικονομική κρίση, οι τρόποι ανάπτυξης, η διασφάλιση και η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.
Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Μουλκιώτης φανερά ικανοποιημένος από την αποδοχή των κατοίκων της Βοιωτίας των οποίων η στάση στέλνει το μήνυμα της νίκης δήλωσε μεταξύ άλλων: «Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Κλέαρχος Περγαντάς και όλοι εμείς, όπως όλα αυτά τα χρόνια, θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά στους πολίτες και κοντά στους παραγωγικούς και κοινωνικούς φορείς. Στο πλαίσιο της Διοικητικής Μεταρρύθμισης, έχουμε τις δυνατότητες αλλά και χρέος να συνεχίσουμε με καλύτερους ρυθμούς, να προφέρουμε και να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πολιτών».

Πρόγραμμα

Σήμερα το απόγευμα ο συνδυασμός θα επισκεφθεί διαδοχικά στις 18:00 τις Αλαλκομενές, τον Άγιο Αθανάσιο και τα Μαυρόγια, στις 19:00 τον Άγιο Δημήτριο και την Καρυά και στις 20:00 τον Άγιο Σπυρίδωνα. Το Σάββατο συνεχίζοντας τις επισκέψεις και τις συναντήσεις με φορείς και πολίτες ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας κ. Γιώργος Μουλκιώτης και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι του συνδυασμού «Στερεά Ελλάδα – Κλέαρχος Περγαντάς» θα επισκεφθούν στις 11 το πρωί το Δήλεσι. Το απόγευμα στις 18:00 θα επισκεφθούν διαδοχικά το Σωληνάρι, τον Υψηλάντη και την Πέτρα και στις 20:30 την Αλίαρτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: