Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Χοροσπερίδα για την οικονομική ενίσχυση της Αθλητικής Ένωσης Ορχομενού (ΑΕΟ)

Στιγμιότυπα από την βραδιά στο κέντρο Ηλιοτρόπιο

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η πρωτοβουλία του Διοικητικού Συμβουλίου της Αθλητικής Ένωσης Ορχομενού να διοργανώσει και φέτος την χορεσπερίδα δημοτικής μουσικής στο κέντρο Ηλιοτρόπιο του κ. Βασίλη Παπακωνσταντίνου στην πόλη του Ορχομενού προκειμένου να ενισχυθεί οικονομικά το Αθλητικό Σωματείο, μιας από τις παλαιότερες ποδοσφαιρικές ομάδας του Νομού Βοιωτίας με πολλές επιτυχίες και δόξες στο ενεργητικό της!
































Το καλοσώρισμα άνηκε στο μέλος του ΔΣ κ. Νίκο Μερτζάνη, ο οποίος ευχαρίστησε όλους και ιδιαίτερα τους χορηγούς για την βοήθειά τους και κάλεσε τον Πρόεδρο του κ. Σταύρο Τσαγαλά για ένα σύντομο χαιρετισμό. Ο κ. Τσαγαλάς ευχαρίστησε όλους όσους επώνυμα και ανώνυμα συνεχίζουν – ιδιαίτερα την τελευταία τριετία – να ενισχύουν την ομάδα έμπρακτα και έκανε λόγο για άλλη μια φορά για το «ευ αγωνίζεσθαι», αφού πάνω απ` όλα, όπως τόνισε, «στην ΑΕΟ μας ενδιαφέρει ο αθλητισμός».
Ακολούθως ξεκίνησε το γλέντι με την δημοτική και λαϊκή ορχήστρα της Γωγώς Τσαμπά, του Άγγελου Ψαρρά και του Γιώργου Καραϊσκου.
Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του Λεβαδειακού κ. Κομπότης, ο γυμναστής κ. Λιόντος, ο Δήμαρχος Ορχομενού κ. Λουκάς Υπερήφανος, ο Πρόεδρος του ΔΣ, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και ασφαλώς πολλοί υποψήφιοι των Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών. Και του χρόνου!



















































Δεν υπάρχουν σχόλια: