Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Άρωμα Γυναίκας στο «ΟΡΑΜΑ & ΕΡΓΟ» του Λουκά Υπερήφανου!!!





Zυγομήτρου, Πούλου – Κολιούση, Τζιμαρά – Τσεκούρα, Δαραμάρα και Μάρα δίνουν τη «μάχη» στο Κεντρικό του Δήμου Ορχομενού και του Δήμου Ακραιφνίας...

Λένε πως οι γυναίκες είναι εξίσου ικανές και στην πολιτική, όπως και στη ζωή! Γεννούν… περισσότερες ιδέες και παράγουν έργο όπου κι` αν τοποθετηθούν, εξ` αιτίας και μόνο της ίδιας της παραγωγικής τους φύσης.
Πλούσιο, λοιπόν, και σε γυναικείες υποψηφιότητες το «ψηφοδέλτιο της νίκης» - όπως ευρέως πλέον διαδίδεται σε όλο το διευρυμένο Δήμο Ορχομενού – η σύνθεση, δηλαδή, με την οποία κατεβαίνει στις Δημοτικές Εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010 ο Υποψήφιος Δήμαρχος κ. Λουκάς Υπερήφανος για να διεκδικήσει ΜΟΝΟ ΤΗ ΝΙΚΗ!
Χωρίς να θέλουμε να … αδικήσουμε καμιά από τις προαναφερθείσες υποψηφιότητες, πολύ, δε, περισσότερο εκείνες των γυναικείων υποψηφιοτήτων στις οποίες έχουμε αναφερθεί σε προηγούμενες αναρτήσεις μας ή εκείνες που απομένουν (!) κρατήσαμε για την τελική ευθεία πέντε ακόμη επιλογές τόσο για το Κεντρικό του Δήμου Ορχομενού όσο και το Κεντρικό Ψηφοδέλτιο του Δήμου Ακραιφνίας («Προχωράμε Μαζί Σταθερά» : Τα ονόματα του Συνδυασμού «ΟΡΑΜΑ & ΕΡΓΟ» του Υπ. Δημάρχου Ορχομενού κ. Λουκά Υπερήφανου)
Πρόκειται για τις κκ. Ζυγομήτρου Αλεξάνδρα του Χαράλαμπου (πάνω αριστερά), Πούλου-Κολιούση Κων/να του Αθανασίου (πάνω δεξιά), Τζιμαρά-Τσεκούρα Γεωργία του Δημητρίου (κάτω αριστερά), Δαραμάρα Μαρίνα του Λουκά (κάτω μέση) και Μάρα Ευδοκία του Πέτρου (κάτω δεξιά). Όλες τους και καθεμιά ξεχωριστά γυναίκες με έντονη προσωπικότητα, πρωταγωνίστριες στην τοπική μας κοινωνία μέσα από την επαγγελματική τους δραστηριότητα, μορφωμένες και δραστήριες, έτοιμες για να «σηκώσουν τα μανίκια» του και να εργαστούν για ένα καλύτερο μέλλον για εκείνες και τις οικογένειές τους. Άρωμα Γυναίκας, λοιπόν, στο «ΟΡΑΜΑ και ΕΡΓΟ» που φαίνεται πως θα συνεχιστεί στο Δήμο Ορχομενού για την περίοδο 2011 – 2013!
Το Orchomenos Press τους εύχεται ολόψυχα «καλή επιτυχία»!


Δεν υπάρχουν σχόλια: