Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Περιοδεία Μουλκιώτη σε χωριά της Βοιωτίας - Σήμερα σε Τιθορέα και Αμφίκλεια ο Κλ. Περγαντάς


Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας του συνδυασμού «Στερεά Ελλάδα – Κλέαρχος Περγαντάς», κ. Γιώργος Μουλκιώτης (φωτογραφία) και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι περιόδευσαν το Σαββατοκύριακο στο Λεοντάρι και τα Βάγια ενώ το απόγευμα επισκέφθηκαν το Στείρι και το Κυριάκι. Ο κ. Μουλκιώτης και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, φανερά ικανοποιημένοι από την υποδοχή που τους επιφυλάσσουν οι πολίτες σε όλες τις περιοχές της Βοιωτίας, συνομίλησαν με τους κατοίκους, άκουσαν τις αγωνίες τους, αναφέρθηκαν στις νέες προοπτικές που ανοίγονται με την Διοικητική Μεταρρύθμιση και την αιρετή Περιφέρεια ενώ παράλληλα παρουσίασαν το όραμα και το πρόγραμμα του συνδυασμού του υποψήφιου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχου Περγαντά.
Το πρόγραμμα των περιοδειών συνεχίζεται και σήμερα Δευτέρα 25 Οκτωβρίου με επισκέψεις στο Πλατανάκι και το Μουρίκι στις 6 το απόγευμα, στο Ύπατο στις 6:30, στον Ελαιώνα στις 7:30 και στο άρμα στις 8 το βράδυ.
Επιπλέον, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κλέαρχος Περγαντάς σήμερα βρίσκεται από το πρωί στην Ελάτεια και στην Τιθορέα και το μεσημέρι την Αμφίκλεια. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του ο κ. Περγαντάς θα συναντηθεί με φορείς και κατοίκους των περιοχών που προαναφέρθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: