Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Στο Αλουμίνιο της Ελλάδας, η Δέσποινα Σπανούδη και μέλη του Αυτοδιοικητικού Κινήματος



Συνάντηση με τον Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων και μέλη της διοίκησης της επιχείρησης Αλουμίνιο της Ελλάδας στα Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας, είχε σήμερα η Δέσποινα Σπανούδη. Μέλος του Δ.Σ. του σωματείου και της παράταξης των «Ανεξάρτητων» είναι ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Τάκης Οικονόμου, ενώ στην συνάντηση συμμετείχε και ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Δημήτρης Λαγός, εργαζόμενος επί χρόνια σε εργολαβίες του εργοστασίου.
Η Δέσποινα Σπανούδη διατύπωσε την πρόθεση του Αυτοδιοικητικού Κινήματος να συμβάλλει για την διασφάλιση των θέσεων εργασίας, την ελαχιστοποίηση των εργαζομένων σε εργολαβίες, τη βελτίωση των συνθηκών υγιεινής και ασφάλειας και να στηρίξει τα αιτήματα των εργαζομένων για βελτίωση των περιβαλλοντικών συνθηκών λειτουργίας του εργοστασίου ιδιαίτερα σε σχέση με τη διάθεση της κόκκινης λάσπης και την ατμοσφαιρική ρύπανση.
Ο Τάκης Οικονόμου δήλωσε ότι για τη διασφάλιση της πορείας του Αλουμινίου απαιτούνται σημαντικές επενδύσεις για τον εκσυγχρονισμό της μονάδας. Τόσο από τη διοίκηση όσο και από το σωματείο διατυπώθηκε διάθεση συνεργασίας και συνεννόησης με τις κινήσεις πολιτών προκειμένου να αντιμετωπισθούν τα θέματα που σχετίζονται με το εργοστάσιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: