Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Συνεχίζεται η περιοδεία Χειμάρα στη Βοιωτία


Σε Δήμους της Βοιωτίας περιόδευσε ο Θανάσης Χειμάρας, υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, την Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2010, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας Παναγιώτη Αγνιάδη και τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του Συνδυασμού «ΜΑΖΙ για τη Στερεά Ελλάδα της Ανάπτυξης» στη Βοιωτία.
Ο Όσιος Λουκάς ήταν ο πρώτος σταθμός του κ. Χειμάρα όπου τον υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών & Λιβαδειάς κ.κ. Γεώργιος, ο οποίος και τον ξενάγησε στους χώρους της Μονής και τον φιλοξένησε μαζί με τους συνοδούς του στο Αρχονταρίκι της.
Στη συνέχεια ο κ. Χειμάρας επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της εταιρείας ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ της ΕΛΛΑΔΑΣ όπου είχε κατ’ αρχήν συνάντηση με το Δ.Σ. του Σωματείου των Εργαζομένων της επιχείρησης και στη συνέχεια με τη Διεύθυνση της εταιρείας. Κοινός τόπος της συζήτησης και με τους εργαζόμενους και τη διεύθυνση ήταν η διαβεβαίωση από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη ότι ενδιαφερόμαστε για τη διατήρηση των θέσεων εργασίας στην περιοχή αφού, όμως, εξασφαλιστεί και επιβεβαιωθεί με κάθε τρόπο η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας συναντήθηκε με κατοίκους της Αντίκυρας. Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Δίστομο, όπου συναντήθηκε στο Δημαρχείο του Δήμου με το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου. Εκεί τον υποδέχθηκε ο Δήμαρχος κ. Αθανάσιος Πανουργιάς, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με πολλούς δημότες από τους οποίους άκουσε προβλήματα και σχόλια που αφορούν την περιοχή τους και τη Βοιωτία γενικότερα.
Συνεχίζοντας την περιοδεία ο κ. Χειμάρας επισκέφθηκε κεντρικά σημεία στο Στείρι και το Κυριάκι όπου πολίτες τον περίμεναν για να του εκθέσουν προβλήματα και θέματα που τους απασχολούν προκειμένου να συνεχίσει την καταγραφή όλων των απαραίτητων πληροφοριών για την επόμενη μέρα των εκλογών, οπότε και θα χρειαστεί να ξεκινήσει τις παρεμβάσεις για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας χωρίς να χαθεί ούτε μια ημέρα.
Σχολιάζοντας πρόσφατα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει ανατρέψει τα δυσμενή για αυτόν προγνωστικά και του δίνουν πλέον προβάδισμα, ο κ. Χειμάρας δήλωσε:
«Πράγματι, φαίνεται ότι ο Συνδυασμός μας πηγαίνει πολύ καλά και αποδεικνύεται από τα δημοσιεύματα αθηναϊκών εφημερίδων όλων των αποχρώσεων, στα οποία αναφέρεστε. Εμείς, όμως, δεν στεκόμαστε στις δημοσκοπήσεις, οι οποίες – ως γνωστόν - μας φέρνουν μπροστά με προβάδισμα έως και 8%. Συνεχίζουμε με τους συνεργάτες μου την καταγραφή των αναγκών και των προβλημάτων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, σε έναν διάλογο ανοικτό με φορείς και πολίτες. Στόχος μας είναι να είμαστε αποτελεσματικοί και να δώσουμε τις κατάλληλες λύσεις. Οι πολίτες θα κρίνουν τα προγράμματα, τα σχέδια αλλά και το έργο όλων των υποψηφίων, όταν έρθει η ώρα και είμαστε βέβαιοι ότι θα εμπιστευθούν την πρότασή μας…»

Δεν υπάρχουν σχόλια: