Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021

Γιώτα Πούλου: Μήνυμα για το θανατηφόρο εργατικό ατύχημα στα Οινόφυτα

 


Δύο μέρες μόλις μετά το ατύχημα που στοίχισε τη ζωή στον εργαζόμενο της ΣΤΑΣΥ, ο κατάλογος των θανατηφόρων εργατικών ατυχημάτων μεγαλώνει ακόμη περισσότερο με μια νέα τραγική προσθήκη.  

Ένας οικοδόμος 56 ετών έπεσε χθες το απόγευμα από ταράτσα εργοταξίου στα Οινόφυτα, κατά τη διάρκεια πραγματοποίησης εργασιών, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Η διερεύνηση των αιτιών και συνθηκών του ατυχήματος πρέπει να προχωρήσει άμεσα. Τα ελλιπή μέτρα προστασίας στους χώρους εργασίας, τα εξαντλητικά ωράρια, αλλά και οι ανεπαρκείς έλεγχοι από τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες, αποτελούν έναν συνδυασμό παραγόντων που οδηγούν συχνά σε απώλειες ανθρώπινων ζωών.

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Γιώτα Πούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: