Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

Ταξίδι τιμής και μνήμης για τον Σύλλογο Γυναικών Ζαγαρά στη Μολυβδοσκέπαστη του Δήμου Κόνιτσας


Με την παρουσία μελών και φίλων του Συλλόγου Γυναικών Ζαγαρά , πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021 , ο εορτασμός της «Ημέρας των Ενόπλεων Δυνάμεων» και τα «Εισόδεια της Θεοτόκου» , στην κοινότητα Μολυβδοσκέπαστης του Δήμου Κόνιτσας , όπου την ίδια μέρα τιμάται η ιδιαίτερα σημαντική και νικηφόρα Μάχη της Μολυβδοσκέπαστης κατά των Ιταλών κατακτητών το 1940.




Ο Σύλλογός μας συμμετέχοντας στην εκδήλωση αυτή εκπλήρωσε ένα χρέος τιμής προς τους Λιβαδείτες και όλους τους Βοιωτούς που πολέμησαν και αυτούς που έδωσαν τη ζωή τους στη μάχη αυτή .
Νιώθουμε μεγάλη ευγνωμοσύνη που αξιωθήκαμε να βιώσουμε αυτή τη μοναδική εμπειρία, νιώθουμε την ανάγκη να συγχαρούμε θερμά την κα Μαρούλα Παπαευσταθίου , για το πλούσιο σχετικό υλικό που έχει καταγράψει και μέσα από αυτό γίναμε κοινωνοί των ιστορικών γεγονότων , τον κο Δαμιανό Τσάγκα άψογη παρουσίαση αυτού αλλά και όλους τους υπεύθυνους για την άρτια διοργάνωση.
Ακόμη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον Δήμαρχο Κόνιτσας κο Νικόλαο Εξάρχο τον πρόεδρο της κοινότητας , τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου και όλους τους παρευρισκόμενους για τη ζεστή και ευγενική φιλοξενία.
Όπως επίσης ευχαριστούμε το δήμαρχο Λεβαδέων κο Ταγκαλέγκα Ιωάννη τη σημαντική υποστήριξη της προσπάθειάς μας .
Με γεμάτη την ψυχή μας από έντονα συναισθήματα δεσμευόμαστε αυτό το αντάμωμα να είναι η αρχή της επικοινωνίας μεταξύ του Συλλόγου μας και των φορέων της Μολυβδοσκέπαστης και του Δήμου Κόνιτσας.



Δεν υπάρχουν σχόλια: