Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ: Με νέες επιτυχίες στο Πανελλήνιο Badminton U13 Νότια Ελλάδα




 Απόλυτη επιτυχία για τους 4 αθλητές μας αφού στο τελικό του απλού αναμετρήθηκαν οι αθλητές του συλλόγου μας Σακελλαρίου Γιώργος με Νάνο Σωτήρη με νικητή τον Σακελλαρίου που κατέκτησε το χρυσό και τον Νάνο Σωτήρη το ασημένιο. Επίσης στο απλό την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο μοιράστηκε ο Νάνος Νικόλας με τον αθλητή Παναγιωτακόπουλο Χρήστο του Φ. Ο Πύργου. 

Στο διπλό μια από τα ίδια αφού αναμετρήθηκαν τα δύο ζευγάρια του συλλόγου μας Νάνος Σωτήρης - Νάνος Νικόλας με Σακελλαρίου Γιώργο - Περγαντίνα Στέλλιο με νικητές τα αδέρφια Νάνου και την κατάκτηση του χρυσού και οι ηττημένοι να παίρνουν το ασημένιο. Προπονήτρια η Αγγελοπούλου Ειρήνη. Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν αθλητές των συλλόγων Αναγέννηση Λιβαδειάς , Φ.Ο Πύργου , Άνεμος Χανίων, Φερενίκη, Α.Ο Γλυκών Νερών, Φ.Ε.Ο Θήβας, Γλυκά Νερά , Ο.Α Λαυρίου, Πεύκη.

Πρωτάθλημα volley τοπικού γυναικών Δ’ όμιλος

Νίκη με 3-0 (25-20, 25-20, 25-11) εκτός έδρας επι του Φιλαθλητικού Θεσπιών στο κλειστό Μαυροματίου. Η γυναικεία ομάδα του συλλόγου μας παρά τις δυσκολίες της εβδομάδας που πέρασε αφού δεν μπόρεσε να κάνει προπονήσεις ( από την Τετάρτη πραγματοποιείται το πρωτάθλημα πυγμαχίας στο κλειστό Λιβαδειάς ) κατάφερε να διπλασιάσει τις νίκες για το Πρωτάθλημα Hellenic Seaways τοπικό γυναικών στον 4ο όμιλο. Το προπονητικό δίδυμο Τσόκανου Σταύρου - Χαλβατζή Χρήστου χρεισιμοποίησε τις : Αγγελάκου Κωνσταντίνα, Άννη Κατερίνα, Άννη Κωνσταντίνα, Δεμέστιχα Σόνια, Διαμαντίδου Κωνσταντίνα, Καντά Όλγα, Καπνογιάννη Τζήνα, Καραίσκου Ελένη, Μπεινά Ιωάννα, Παλέτα Αναστασία, Ραμάι Τζούλια, Σοφιανάτου Δήμητρα, Τριανταφύλλου Λουκία.


Δεν υπάρχουν σχόλια: