Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

Αντιδράσεις από το ΚΙΝΑΛ για δημοσίευμα για τη Φ. Γεννηματά - Τι σχολίασε ο κ. Γιώργος Μουλκιώτης

 


Αντιδράσεις από το Κίνημα Αλλαγής έχει προκαλέσει δημοσίευμα εφημερίδας που σχολιάζει τη δημοσκοπική άνοδο του κόμματος μετά τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά χαρακτηρίζοντας «αξιοσημείωτη ειρωνεία» το γεινός ότι «με τον θάνατό της, η μακαρίτισσα Φώφη προσέφερε στο ΠΑΣΟΚ περισσότερα από όσα είχε προσφέρει με τη ζωή της».

Ντράπηκε μέχρι και η ντροπή

«Η ''Πανδώρα'', του  ''γνωστού και μη εξαιρετέου'' κ. Κασιμάτη, στη στήλη του στα ΝΕΑ, ξαναχτύπησε σήμερα τη Φώφη Γεννηματά με άθλιο τρόπο που ντράπηκε μέχρι και η ντροπή. Η απάντησή μας είναι η ίδια που τόσα χρόνια η ίδια έδινε σε συστηματικά και λυσσαλέα χτυπήματα, που όχι μόνο με δημοσιογραφία, αλλά ούτε με το περιθώριο δεν συνάδουν: Περιφρόνηση και Απαξίωση», ανέφερε σε δήλωσή του ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Καμία ενσυναίσθηση και διαρκή χτυπήματα

«Κανένα μέτρο, καμία ενσυναίσθηση, κανένας σεβασμός στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά. Ντροπή για την απρέπεια του σχολίου του κ. Κασιμάτη», ανέφερε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, σε ανάρτησή του στο Twitter.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης, σημείωσε στο Twitter: «Αθλιότητες και διαρκή χτυπήματα, χωρίς κανένα σεβασμό, καμία ενσυναίσθηση. Ούτε τώρα; Ντροπή τα όσα γράφει ο κ. Κασιμάτης». 

«Το χειρότερο δεν είναι ότι ο κ. Κασιμάτης γνωρίζει ότι αυτό που κάνει είναι χυδαίο. Το χειρότερο είναι ότι θεωρεί έξυπνο αυτό που κάνει. Η καλύτερη τακτική σε τέτοιες συμπεριφορές είναι να μην τους δίνεις σημασία. Η εφημερίδα όμως; Νιώθει καλά να κοιτάζει από μακριά;», έγραψε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Γερουλάνος σε ανάρτησή του στο Twitter.

«Το να προσφέρει υπηρεσίες στην παράταξή της ή στη χώρα με το θάνατό της μια αρχηγός αποτελεί τιμή για τη νεκρή και ατιμία γι' αυτόν που το γράφει, γιατί δεν αξιολογεί τι γράφει, δεν καταλαβαίνει την αξία να φεύγεις όρθιος(α), από το να είσαι μια ζωή σκυφτός, όπως αυτός» τόνισε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, Χάρης Καστανίδης σε ανάρτησή του στο Twitter.

«Ο κύριος Κασιμάτης φρόντισε σήμερα στα "Νέα", να μας θυμίσει ότι η χυδαιότητά του δεν έχει όρια. Επίσης μας θύμισε ότι έντυπα και δημοσιογραφικοί οργανισμοί που ξιφουλκούν κατά του "λαϊκισμού", νιώθουν άνετα να φιλοξενούν φράσεις και οπτικές που παραπέμπουν στις πιο σκοτεινές σελίδες της ρυπαρογραφίας», αναφέρει ο Νάσος Ηλιόπουλος σε ανάρτησή του στο Facebook.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σχολιάζει ότι «ο κύριος Κασιμάτης πάντα αυτός ήταν» και προσθέτει ότι «όμως η διεύθυνση της εφημερίδας έχει εξ ολοκλήρου την ευθύνη για τη δημοσιοποίηση της αθλιότητας εις βάρος της μνήμης της Φώφης Γεννηματά».

Ο Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας σήμερα στα Ιωάννινα, δήλωσε: «Είδα σήμερα ένα κατάπτυστο δημοσίευμα για τη Φώφη Γεννηματά. Θέλω να πω σε όλους εκείνους που άνανδρα τη χτυπούν, για να χτυπήσουν και την Παράταξη, ότι τα μικρόψυχα σχόλια τους χαρακτηρίζουν τους ίδιους και όσους υπηρετούν χωρίς ντροπή, κρυμμένοι πίσω από την ελευθερία του λόγου και της έκφρασης». Πηγή www.naftemporiki.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: