Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

Γιώργος Μουλκιώτης: «Καμία απάντηση στα αιτήματα του Δήμου Τανάγρας από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, για την άμεση επίλυση των προβλημάτων αστυνόμευσης στο Δήλεσι και την ενίσχυση και πλήρης στελέχωση του Α.Τ. Τανάγρας»


Με αναφορά  των μέτρων που γενικώς έχει λάβει η Κυβέρνηση για τα ζητήματα αστυνομικής φύσης,  απαντά το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στην κοινοβουλευτική παρέμβαση που κατέθεσε ο βουλευτής Βοιωτίας και τομεάρχης εργασίας του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Μουλκιώτης, διαβιβάζοντας ως αναφορά, το έγγραφο του Δημάρχου Τανάγρας, για τα προβλήματα αστυνόμευσης στο Δήλεσι.  

Συγκεκριμένα, παραμένουν αναπάντητα  τα ερωτήματα του Δήμου Τανάγρας, σε σχέση με τις προθέσεις της Κυβέρνησης για την ικανοποίηση των αιτημάτων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τανάγρας, σε συνέχεια των αποφάσεων που έλαβαν οι κοινότητες – με την υπ' αριθμ. 130/2021 απόφαση – σχετικά με την δημιουργία Παραρτήματος Ασφαλείας στο Δήλεσι, την πλήρη στελέχωση του Α.Τ. Τανάγρας με τα επτά επιπλέον στελέχη και την άμεση επίλυση του προβλήματος με κάθε αναγκαίο και πρόσφορο μέσο.

Εν κατακλείδι, ο Γιώργος Μουλκιώτης δήλωσε ότι θα συνεχίσει τον κοινοβουλευτικό έλεγχο γιατί κρίνει επιβεβλημένο να υλοποιηθούν άμεσα τα εύλογα αιτήματα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τανάγρας και θεωρεί ότι πρέπει να υπάρξει, επιπλέον της υφιστάμενης, άμεση παρέμβαση ειδικά στην περιοχή του Δηλεσίου. 

                                              

Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: