Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Η Π.Ε. Βοιωτίας διευκολύνει τον εμβολιασμό στον Δήμο Ορχομενού μέσω της κινητής μονάδας του ΕΟΔΥ - Οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν για προγραμματισμό στο τηλέφωνο: 2261351108.



Ο Δήμος Ορχομενού σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας – Π.Ε. Βοιωτίας και την 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, προγραμματίζει την ενίσχυση της εμβολιαστικής κάλυψης του πληθυσμού, μέσω της κινητής μονάδας εμβολιασμών.

 Παρά την επιδημιολογικά ελεγχόμενη κατάσταση στην περιοχή, χάρη στην τήρηση των μέτρων ατομικής προστασίας από τους δημότες, ο Δήμος Ορχομενού στο 4ο και σφοδρότερο κύμα της πανδημίας δυστυχώς, παρουσιάζει ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά εμβολιασμών στο νομό Βοιωτίας.

 Αποδεχόμενοι τις όποιες ενστάσεις, τις διαφορετικές απόψεις, το φόβο αλλά σε πολλές περιπτώσεις το έλλειμμα ενημέρωσης, το εμβόλιο αποτελεί το μοναδικό μέσω προστασίας απέναντι στον κορωνοιό και την μοναδική επιλογή για λιγότερους θανάτους, λιγότερες διασωληνώσεις και μικρότερη πίεση στο ήδη πιεσμένο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

 Η Κινητή Μονάδα εμβολιασμού της 5ης Υ.Πε., απλοποιεί τη διαδικασία, παρέχει το εμβόλιο στον τόπο κατοικίας των ενδιαφερομένων, περιορίζει στο ελάχιστο τις μετακινήσεις και γίνεται με απόλυτη ασφάλεια καθώς διαθέτει γιατρό και νοσηλευτή και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για την περίπτωση έκτακτων περιστατικών.

Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Ορχομενού, Τοπικά Συμβούλια 

και πολίτες καλούνται να ενημερώσουν το σύνολο των δημοτών 

για τη νέα δράση, προκειμένου έγκαιρα να συγκεντρωθεί 

ο αριθμός των ενδιαφερομένων  και να προγραμματιστεί 

η ημερομηνία παρουσίας της κινητής μονάδας εμβολιασμού στον Ορχομενό.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν  στο τηλέφωνο : 2261351108.

  

Η Αντιπεριφερειάρχης    ΠΕ Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά 

Η Δήμαρχος Ορχομενού  Βούλα Καράλη

Ο Εντεταλμένος Περιφ. Σύμβουλος covid Ανδρέας Τοουλιάς 

Δεν υπάρχουν σχόλια: