Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021

Παρουσιάστηκε απόψε με μεγάλη επιτυχία το παιδικό βιβλίο του συγγραφέα κ. Θεόδωρου Παπαποστόλου με τίτλο: «Αντιγόνη. Το θέατρο μέσα από τις πόλεις των ηρώων του»


 Ένα μαγευτικό ταξίδι στο χρόνο, στην αρχαία Θήβα, την πόλη των ηρώων και των μυθικών προσώπων, την πόλη με την οποία ταυτίζεται η Αντιγόνη, η ηρωίδα της τραγωδίας του Σοφοκλή. Αυτή την περιήγηση, μέσω της οποίας ο αναγνώστης ανακαλύπτει τον κόσμο της Αντιγόνης, προσφέρει το παιδικό βιβλίο του συγγραφέα Θεόδωρου Παπαποστόλου «Αντιγόνη. Το θέατρο μέσα από τις πόλεις των ηρώων του».




Η παρουσίαση του βιβλίου πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας, σε εκδήλωση που διοργανώθηκε σε συνεργασία με τον Δημοτικό Οργανισμό Θήβας(ΔΟΘ). Το βιβλίο προλόγισαν ο πρόεδρος του Δημοτικός Οργανισμός Δήμου Θηβαίων - ΔΟΘ, κ. Σταμάτης Καλαμιώτης, η Γεωργία Νομικού, υποψήφια διδάκτωρ του Παν/μίου Δυτικής Αττικής, και ο Κίμων Μαρκάτος, διδάκτωρ Ιστορίας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου της Φλωρεντίας και μεταδιδακτορικός ερευνητής Κοινωνιολογίας του ΕΑΠ.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος Διοικητικών-Οικονομικών Υπηρεσιών, κ. Γιώργος Παπασπύρου, ο πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας Δήμου Θηβαίων, κ. Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο αντιπρόεδρος του ΔΟΘ, κ. Ευάγγελος Ανδριανός, ο εκπαιδευτικός και επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης, κ. Ηλίας Τραμπάκουλος και ο περιφερειακός σύμβουλος, κ. Σπύρος Νικολάου. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και η προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Βοιωτίας, κ. Αλεξάνδρα Χαραμή.




Δεν υπάρχουν σχόλια: