Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021

Ερωτήματα από τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Λιβαδειάς για την παραχώρηση - χώρων του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού

 


Η διορισμένη - από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας - Διοίκηση της ΕΤΑΔ Α.Ε, εδώ και μήνες αρνείται ακόμη και την συμβιβαστική λύση για την παραχώρηση των κτιρίων της Κρύας στον Δήμο Λεβαδέων, που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο προτείνουν, είτε επίπλαστα είτε ειλικρινά, η παράταξη του Δημάρχου Λεβαδέων και η επίσης προσκείμενη στη ΝΔ δημοτική παράταξη, "Αλλάζουμε Σελίδα".
Και συνεχίζει ακάθεκτη να δρα ως μεσίτης και ντίλερ επιχειρηματικών συμφερόντων, μεθοδεύοντας κι εκτελώντας παραχωρήσεις ακινήτων σε ιδιώτες. Δημοσιεύματα σε πανελλαδικά μέσα μαζικής ενημέρωσης μας πληροφορούν για κατάτμηση των - προς παραχώρηση - χώρων του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού, ώστε μέσω πλειοδοτικών διαγωνισμών να παραχωρηθούν ελεγχόμενα σε ιδιώτες. Μάλιστα, γίνεται σαφές από τα δεδομένα που μεταφέρουν τα δημοσιεύματα, ότι η παραχώρηση ολοκληρώνεται σε χαμηλότερο - επιμέρους αλλά και συνολικό - αντίτιμο.

Ερωτήσεις:
• Θα αναζητηθούν από τις τοπικές αρχές οι όροι και οι λεπτομέρειες της συμφωνίας;
• Πόσο το συνολικό αντίτιμο παραχώρησης και για πόσα έτη θα ισχύει; Π
• Τι ίσχυε μέχρι σήμερα;
• Εξακολουθεί να ισχύει η πρόταση του Δημάρχου Διστόμου - Αράχωβας - Αντίκυρας για παραχώρηση του ΧΚ Παρνασσού σε φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης;
Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Λιβαδειάς
19/11/2021

Δεν υπάρχουν σχόλια: