Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

Ενισχύεται το ανθρώπινο δυναμικό στην Π.Ε. Βοιωτίας – Την Ορχομένια γεωπόνο κ. Μίνα Περλεπέ υποδέχθηκε η Αντιπεριφερειάρχης κα Φανή Παπαθωμά


Μια ακόμη έμπειρη υπάλληλος, η Ορχομένια γεωπόνος κα Μίνα Περλεπέ, προστέθηκε πρόσφατα στο ανθρώπινο δυναμικό της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας – Π.Ε. Βοιωτίας, προερχόμενη από τον Δήμο Ορχομενού όπου πρόσφερε πολύτιμες υπηρεσίες ως προϊσταμένη του ΚΕΠ, του Γραφείου Δημάρχου και ως ανταποκρίτρια του ΕΛΓΑ.

Το μακρύ βιογραφικό της κας Περλεπέ,  συνοδεύουν ασφαλώς και τα «καλά λόγια» του κόσμου που εξυπηρετούσε, γι` αυτό και η μετακίνησή της στην Π.Ε. Βοιωτίας μόνο με θετική αύρα θα μπορούσε να συνδυαστεί.

Την κα Περλεπέ υποδέχθηκε, όπως συνηθίζεται, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας κα Φανή Παπαθωμά, καλωσορίζοντάς την και με την ευχή για καλή αρχή στα νέα καθήκοντα στη Δνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην ίδια Δνση εντάχθηκε πρόσφατα και ο Λειβαδίτης γεωπόνος κ. Πάνος Βάγκος, μετακινούμενος επίσης από το Δήμο Παύλου Μελά της Θεσσαλονίκης.

 Να είστε καλορίζικοι!!!

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Οι νέοι συνεργάτες της Μίνας αποκτούν μια υπέροχη υπάλληλο και συνάδελφο, με επιστημονική κατάρτιση, με εμπειρία, υπομονή, ευγένεια, που γνωρίζει την πραγματική ουσία της εργασίας καθώς και τις δυσκολίες. Θα μας λείψει.
Καλή επιτυχία στη νέα της εργασία.
Η συνάδελφός της
Γιάννα Γκούρα-Μέττα

Unknown είπε...

Εύχομαι στην αγαπητή Μίνα Περλεπε Καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα αν και είναι δεδομένο από την προηγούμενη πορεία της.Παντα στην υπηρεσία του κοινού με το χαμόγελο και την ευγένεια.