Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021

Μια ακόμη συνάντηση με αποτελέσματα για τον Δήμο Αλιάρτου - Θεσπιέων με τον Αν. ΥΠ.ΕΣ. κ. Στ. Πέτσα - 3 ακόμη έργα στο πρόγραμμα Τρίτσης

 


Με τον Αναπλ.Υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα, κάθε συνάντηση έχει ενδιαφέρον, δεδομένου ότι στις αρμοδιότητές του είναι η Τοπική Αυτοδιοίκηση, άρα και οι περισσότερες αποφάσεις που αφορούν τους Δήμους.

Σε προηγούμενες συναντήσεις μας, ο Δήμος μας πήρε αυτά που ζήτησε.Στη σημερινή μας, πήρε περισσότερα και σημαντικά.
Έτσι λοιπόν αναμένονται σύντομα χρηματοδοτήσεις από το πρόγραμμα "ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ" των παρακάτω προτάσεών μας:
--- ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟ ΠΑΡΚΟ και ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΩΝ ΜΑΣ,για δραστικό περιορισμό του κόστους ενέργειας που πληρώνει ο Δημότης.
--- ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ για μείωση του λειτουργικού κόστους του Δήμου, αλλά και προστασία του Περιβάλλοντος.
---ΔΊΚΤΥΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΣΚΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ και σύνδεσή τους με τον υπό κατασκευή Βιολογικό καθαρισμό των Θεσπιών.
Τέλος στο τραπέζι της συζήτησης, τέθηκε το θέμα της ΛΕΙΨΥΔΡΙΑΣ στην Κοινότητα της ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ και η αναζήτηση χρηματοδότησης για τη λύση του. Για το θέμα αυτό σύντομα θα έχουμε απάντηση.
Τον Ευχαριστώ θερμά τον Υπουργό και, μετά από αυτά, η πρόσκληση που του απηύθυνα να μας επισκεφτεί και να γνωρίσει το Δήμο μας νομίζω πως έχει πραγματικό αντίκρυσμα.

Γιώργος Ντασιώτης
Δήμαρχος Αλιάρτου - Θεσπιέων

Δεν υπάρχουν σχόλια: