Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Αρχής γενομένης από τη Βοιωτία… απαραίτητη η άμεση θεσμοθέτηση του νέου θεσμικού πλαισίου για τα ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΚΑ


«Η «ημιαυθαίρετη» εκτός σχεδίου δόμηση των Βιομηχανικών Υποδομών δεν τιμά τη χώρα» τόνισε προς την ηγεσία του ΥΠΑΝ ο κ. Αγνιάδης

Μια εφ` όλης της ύλης προγραμματισμένη ενημέρωση - σύμφωνα με την πρόσφατη έρευνα που διενεργήθηκε πανελλαδικά για την απογραφή της κατάστασης που επικρατεί στις συνθήκες στέγασης της Βιομηχανίας – Βιοτεχνίας στην χώρα μας – πραγματοποίησε την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010 η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος στην αρμόδια ηγεσία του Υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.

Επικεφαλής της ΚΕΕΕ ήταν ο Γενικός Γραμματέας και Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κ. Παναγιώτης Αγνιάδης, ο Διευθυντής της ΚΕΕΕ κ. Βασίλης Αποστολόπουλος και ο Ειδικός Συνεργάτης της ΚΕΕΕ κ. Μανώλης Μπαλτάς ενώ από την πλευρά της πολιτικής ηγεσίας παρόντες ήταν ο Υφυπουργός ΥΠΑΝ κ. Σωκράτης Ξυνίδης, ο Γενικός Γραμματέας Βιομηχανίας κ. Αλέξανδρος Φούρλας, ο Γενικός Διευθυντής της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας κ. Γιάννης Πατίρης και άλλα στελέχη της Δνσης Βιομηχανίας.
Το κλιμάκιο της ΚΕΕΕ ενημέρωσε την ηγεσία του ΥΠΑΝ για την σχετική έρευνα όπου, μεταξύ άλλων, κατεγράφη ότι το 87% των επιχειρήσεων του δευτερογενούς τομέα σε 22 νομούς με μηδενικές υποδομές Οργανωμένων Υποδοχέων για την Βιομηχανία (ΒΙ.ΠΕ., ΒΙ.ΠΑ., ΒΙΟ.ΠΑ.) είναι εγκατεστημένες εκτός σχεδίου ή μέσα στις πόλεις και τις κωμοπόλεις της Ελλάδας.

Διαβάστε περισσότερα στο αυριανό φύλλο των ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ (www.neatisviotias.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: