Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2010

ΣΠΡΩΞΤΕ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ!


ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ
ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ

Οι πολυεθνικές εταιρίες με την αγαστή συνεργασία τών κυβερνώντων, συνεχίζουν να προκαλούν το κοινό αίσθημα των πολιτών αυτής της χώρας:
Επανειλλημένες καταγγελίες παίρνουμε από πολίτες που περνούν τα διόδια για ανάγωγη, προκλητική και παράνομη συμπεριφορά των υπαλλήλων και των υπευθύνων στα διόδια.
Αρνούνται να τηρήσουν την διαδικασία που προβλέπεται ακόμη από τις αποικιοκρατικού τύπου συμβάσεις τους, που ορίζουν ότι:
όταν υπάρχει άρνηση πληρωμής τότε πρέπει να φωτογραφηθεί ο αριθμός του αυτοκινήτου και αμέσως μετά η μπάρα σηκώνεται και ο οδηγός φεύγει.
Σε καμιά περίπτωση δεν νομιμοποιούνται να παρεμποδίζουν και μάλιστα με εκβιαστικές απειλές, την ελεύθερη διέλευση των αρνούμενων να πληρώσουν το χαράτσι, συμπολιτών μας. Η παρεμπόδιση αυτή συνιστά , εκ μέρους της εταιρίας, το αυτόφωρα διωκόμενο αδίκημα της παράνομης κατακράτησης και της παρακώλυσης των συγκοινωνιών.
Να ξέρουν , εταιρίες και κυβερνώντες, ότι τα πρόβατα ξύπνησαν. Τέρμα πια το άρμεγμα. Δεν θα πληρώσουμε εμείς την κρίση τους.
Γιατί δεν τα φάγαμε μαζί! Οι πολίτες θα προβαίνουν εκτός των άλλων σε μηνύσεις εναντίον κάθε υπευθύνου για παράνομη κατακράτηση και παρακώλυση συγκοινωνιών.
Καλούμε τους συμπολίτες μας να μην εμπλέκονται σε ανώφελες συζητήσεις με τους υπαλλήλους, οι οποίοι έχουν εντολές για σκόπιμη καθυστέρηση.

ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ
1.Φτάνουμε με το αυτοκίνητο μας μπροστά στην μπάρα – Δεν ανοίγουμε συζήτηση με τον υπάλληλο
2.Κατεβαίνουμε από το αυτοκίνητο μας.
3.Σπρώχνουμε την μπάρα προς τα μπρος σαν να ανοίγουμε μία πόρτα και όχι προς τα πάνω.
4.Η μπάρα πηγαίνει προς το πλάι και δεν παθαίνει καμιά φθορά
Ακούγεται ένας ήχος σειρήνας που δεν του δίνουμε καμιά σημασία
5.Μπαίνουμε στο αυτοκίνητο μας και συνεχίζουμε τον δρόμο μας.

Στην όλη διαδικασία άρνησης πληρωμής δεν έχει καμιά δουλειά ούτε η αστυνομία (αφού δεν κάνουμε καμία παράβαση του ΚΟΚ) , ούτε η εφορία (μια που η άρνηση πληρωμής είναι διαφορά μεταξύ ιδιωτών).
Εξ άλλου το κίνημα μας έχει την βοήθεια νομικών για ότι χρειαστεί.
Γιατί αυτοί οι δρόμοι είναι δικοί μας, τους έχουμε χιλιοπληρώσει από την εποχή των παπούδων και των πατεράδων μας και δεν μας ρώτησε κανένας όταν τους παραχώρησαν στους μεγαλοεργαλάβους ντόπιους και ξένους.
ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ
- ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ: ΜΩΛΟΣ: 6972508391 , ΛΑΜΙΑ: 6985951959 , ΤΡΑΓΑΝΑ: 6936950699, 6932453993

Περισσότερες πληροφορίες και βίντεο: http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: