Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Τέλος στις φήμες για το Νοσοκομείο Θηβών μετά τη συνάντηση Αγάτσα – Τιμοσίδη!


Η βουλευτής Βοιωτίας κα. Αριάδνη Αγάτσα, με αφορμή την αναστάτωση που έχει δημιουργηθεί στη λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Θηβών, συναντήθηκε με τον αρμόδιο Υφυπουργό Υγείας και Κοινωνική Αλληλεγγύης κ. Μιχάλη Τιμοσίδη.
Η κυρία Αγάτσα επισήμανε στον Υφυπουργό όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο Θήβας (παραίτηση προέδρου και μέλους Δ.Σ. του Νοσοκομείου, βιολογικός καθαρισμός, απαραίτητη οικονομική ενίσχυση, λειτουργικά προβλήματα…).
Μετά από συνεργασία της κας Αγάτσα και του κ. Υφυπουργού, σε όλα τα ζητήματα που συνθέτουν την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου, ο κ. Μ. Τιμοσίδης διαβεβαίωσε: «Δεν υπάρχει κανένα ζήτημα να κλείσει, να υποβαθμιστεί, ή να μειωθούν οι δραστηριότητες του Νοσοκομείου Θηβών».
Η κυρία Αγάτσα κάλεσε τον κ. Υφυπουργό να επισκεφθεί ο ίδιος το Νοσοκομείο Θηβών και η πρόσκλησή της έγινε αποδεκτή. Ο κ. Τιμοσίδης, δεσμεύτηκε να επισκεφθεί σύντομα τη Θήβα και για μια ακόμη φορά διαβεβαίωσε πως δεν θα υπάρξει κανένα λειτουργικό πρόβλημα που σχετίζεται με το έργο του Νοσοκομείου Θηβών.
Μετά τη συνάντηση και τη συνεργασία της με τον κ. Υφυπουργό, η βουλευτής Βοιωτίας Αριάδνη Αγάτσα, μεταξύ άλλων δήλωσε:
«Θεώρησα καθήκον μου να επισκεφθώ τον αρμόδιο Υφυπουργό, μετά τις φήμες, αλλά και τα πραγματικά προβλήματα δυσλειτουργίας του Νοσοκομείου Θηβών.
Οι εργαζόμενοι, γιατροί, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, δίνουν με αυταπάρνηση καθημερινά όλες τους τις δυνάμεις, για να λειτουργεί και να προσφέρει κοινωνικό έργο το Νοσοκομείο. Με την επίσκεψή μου όφειλα να συμβάλω στη διασφάλιση της εργασιακής ειρήνης και της απρόσκοπτης λειτουργίας του Νοσοκομείου.
Ο Υφυπουργός ήταν σαφής και κατηγορηματικός, δίνοντας ένα τέλος σε όσα υποβολιμαία διαδίδονται στο Νομό μας. Η επιτόπια επίσκεψή του, θα είναι αφορμή για περαιτέρω επίλυση δυσλειτουργιών.
Η Βοιωτία, παρά τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζει η πατρίδα μας, δίνει και θα συνεχίσει να δίνει τη μάχη για ανάπτυξη και καλυτέρευση συνθηκών διαβίωσης των πολιτών της».

Δεν υπάρχουν σχόλια: